Istock 843794170

Time-to-market

Direct aan de slag

Diamond Forms, Flows & Docs is door iedere medewerker te gebruiken. Tijdrovende processen worden in een handomdraai gedigitaliseerd.  Door de snelle implementatie speelt u snel in op interne én externe marktbehoeftes. Ervaar direct resultaat en ROI.

Eenvoud

Binnen een handomdraai aan de slag

Een van de uitgangspunten van Diamond is: eenvoud. Diamond moet zonder handleiding te gebruiken zijn. Daarom maken we gebruik van veelgebruikte interactie en internetstandaarden. Daarnaast kunnen vragen eenvoudig worden versleept. Ook wordt er om een bevestiging gevraagd als je gegevens wil verwijderen.

Natuurlijk verzorgen de Diamond consultants een training waarin uitleg wordt gegeven over de mogelijkheden. Onze experts richten samen met u de eerste formulieren en eventuele dataconnecties in. Zodat iedereen zo snel mogelijk leert om zelfstandig met de Diamond te werken.

Eenvoudig in gebruik

Informatieanalyse en procesontwerp 

Deskundig advies 

Door inzicht te krijgen creëren in processen en continu te verbeteren blijft u uw concurrenten een stap voor. Zeker tijdens het inrichten van online formulieren, lopen organisaties tegen het feit aan dat ze onvoldoende inzicht hebben in de aanwezige informatie, processen en de gewenste situatie. De ervaren consultants van Diamond kunnen u in deze stap ondersteunen met informatieanalyses en procesontwerp. Zodat het voor alle betrokkenen helder is hoe de gewenste situatie eruit zal komen te zien. We helpen u bij het instellen van uw formulieren zodat uw processen perfect verlopen en uw de investering snel terugverdient.

Istock 820609122Xxs
U werkt samen met een partner die toegewijd is in het realiseren van uiteenlopende wensen. We ontwikkelen al ruim 15 jaar online oplossingen en applicatie-integraties voor verschillende klanten, actief in onder andere financiële dienstverlening, onderwijs, gezondheidszorg. Diamond werkt met directe, snelle lijnen. We leveren hoogwaardige oplossingen en met een korte ontwikkeltijd en verlenen directe technische ondersteuning voor uw organisatie en het Diamond team.
Als u onze steun nodig heeft kunt u gebruik maken van ons gebruiksvriendelijke SupportNet, het ticketsysteem waar we online u kunnen samenwerken. Heeft u een wens of een technische vraag? Dan kunt u dit via SupportNet gemakkelijk aan ons doorgeven. Een ervaren collega zorgt ervoor dat uw melding wordt opgepakt en professioneel afgehandeld. Komt u er even niet uit? Dan kijken wij met u mee. Met Teamviewer kunnen wij op een makkelijke manier over uw schouder meekijken.
De mogelijkheden om verbinding te maken met externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven zijn zeer uitgebreid. Sla gegevens onmiddellijk op in uw eigen systemen, zodra het formulier is verzonden. U stelt zelf in wanneer data acties uitgevoerd dienen te worden. Opgehaalde gegevens zijn te gebruiken voor het invullen van velden en via samenvoegvelden in verschillende tekstvelden te plaatsen.
Bekijk alle integratiemogelijkheden
Via de intuïtieve formuliereditor sleept u vragen eenvoudig op uw formulier. Door te wisselen naar de verkenner wordt direct een gestructureerd overzicht van uw formulier getoond. Vragen, vragensets, secties of hele pagina's sleept versleept u eenvoudig binnen het formulier, zijn met één muisklik gekopieerd, of bewaart u als set voor andere formulieren. U heeft direct toegang tot alle relevante formulierinstellingen zoals de vormgeving, verzendacties en deelmogelijkheden.
Met de document generator creëert u zelf alle sjablonen die u nodig heeft voor professionele communicatie met uw relaties. De mogelijkheden zijn legio. Gebruik uw eigen Word-documenten als stijlsjabloon of download en personaliseer het beschikbare basissjabloon. Definieer de verwijzingen naar vragen en ingevoerde waarden om ingevoerde gegevens samen te voegen tot Word en PDF documenten die direct na het afronden van een formulier naar uw relatie gestuurd worden. Naast de standaard opties, biedt Diamond geavanceerde functionaliteit, zoals voorwaardelijke tabellen. Of voeg de gegenereerde documenten toe als parameter bij een webservice.
Kopiëren en hergebruiken van bestaande formulieren is in Diamond binnen een minuut gepiept Bij het kopiëren worden de vragen, opmaak en indeling gekopieerd en als concept bewaard. Er worden geen bestaande reacties meegenomen. U kunt vervolgens het nieuwe formulier naar wens aanpassen, publiceren en delen via een URL, QR-code, e-mail en op uw website plaatsen.
Met slimme formuliersjablonen maakt Diamond het u gemakkelijk om uw bedrijfsprocessen te digitaliseren. De sjablonen zijn de best-practises voor veelgebruikte formulieren. Met één druk op de knop is het nieuwe formulier aangemaakt en kunt u het naar wens eenvoudig aanpassen aan uw eigen specifieke situatie.
Diamond biedt de mogelijkheid om één of meerdere elementen op uw formulier, inclusief alle controles, te bewaren als een eigen set. U kunt deze sets eenvoudig in uw andere formulieren hergebruiken. Bijvoorbeeld voor een standaard adresblok. Diamond biedt standaard ook een aantal kant-en-klare sets voor bijvoorbeeld het IBAN- en BSN-nummer en nationaliteiten.

Formulierenbibliotheek

De efficiëntie van Diamond zelf 

Er kan bij het maken van formulieren veel kostbare tijd verloren gaan aan terugkerende werkzaamheden, taken of processen die veelal geautomatiseerd kunnen worden. Diamond zorgt ervoor dat u  minder tijd kwijt bent aan deze terugkerende activiteiten. Bijvoorbeeld door formulieren, sets of vragen te kunnen kopiëren. En door een bibliotheek met standaardformulieren, vragensets en vragen. Die u naar eigen inzicht kunt aanpassen en met steeds complexere functionaliteiten kunt uitbreiden. Zodat u uiteindelijk over uw eigen bibliotheek beschikt met formulieren en vragensets die regelmatig nodig zijn.

Handige formulierenbibliotheek
Flexibility

Flexibiliteit

Flexibele software die aansluit bij uw snelheid en organisatie

Gebruikt u veel verschillende soorten formulieren binnen uw organisatie? Worden dezelfde gegevens door verschillende afdelingen en medewerkers in diverse systemen ingevoerd en gebruikt? Dan zijn de digitale formulieren van Diamond Forms, Flows & Docs dé oplossing voor uw organisatie. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download gratis onze whitepaper met handige tips en bewezen klantcases.

Lees verder
Efficiency

Efficientie

Laat uw organisatie efficiënter werken

Is uw organisatie veel tijd kwijt door overtypen, corrigeren en informatie opzoeken? Worden dezelfde standaard stappen veelvuldig handmatig uitgevoerd? Met Diamond Forms, Flows & Docs zorgt u voor een efficiëntere bedrijfsvoering met digitale formulieren en geautomatiseerde processen via workflows die vóór u werken. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download gratis onze whitepaper met handige tips en bewezen klantcases.

Lees verder
Loyaltie

Loyaliteit

Verhoog loyaliteit, uitstraling en gebruikerservaring

Moet u uw relatie ouderwetse en onhandige (papieren) formulieren laten invullen en duurt antwoorden lang? Diamond Forms, Flows & Docs toont uw relatie op maat gesneden formulieren, e-mails en documenten in uw huisstijl. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download gratis onze whitepaper met handige tips en bewezen klantcases.

Lees verder
Compliance

Compliance

Voldoe aan de hoogste veiligheidseisen en compliance

Voldoen aan hoge veiligheids- en compliance eisen speelt een steeds grotere rol in organisaties. Veiligheid en wet- en regelgeving zijn belangrijke uitgangspunten van Diamond Forms, Flows & Docs. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download gratis onze whitepaper met handige tips en bewezen klantcases.

Lees verder
Optimalisation

Optimalisatie

Maak effectiever gebruik van bestaande systemen en gegevens

Wordt binnen uw organisatie gewerkt met meerdere losse systemen of databanken die niet goed met elkaar communiceren? Wilt u uw processen integreren en effectiever gebruik maken van uw interne en externe gegevens en applicaties? De beste keuze maken voor uw organisatie? Download gratis onze whitepaper met handige tips en bewezen klantcases.

Lees verder