Integreer met alle systemen en gegevens

Systemen en data koppelen? Met de data-connector van Diamond is het koppelen van aan interne en externe systemen een fluitje van een cent. En met de API van Diamond Forms, Flows & Docs kunt u digitale formulieren aanroepen vanuit uw eigen omgeving. Zo koppelt u alles snel en eenvoudig aan elkaar.

Download de gratis whitepaper
STP formulier connecties integraties en generaties

Flexibele data-connector

Straight Through Processing

Wordt binnen uw organisatie gewerkt met meerdere systemen waarbij handmatig zaken worden overgetypt en gegevens niet goed worden uitgewisseld? Met de Diamond Forms, Flows & Docs data-connector kunt gegevens lezen uit en schrijven in 
•    Databases
•    Excel-bestanden
•    Interne of externe webservices en API’s


Met de beschikbare Diamond API kunt u formulieren vanuit uw omgeving maken, versturen en daarna de antwoorden ophalen. Zo integreert u feilloos alle processen, maakt u maximaal gebruik van gegevens en verlopen uw werkprocessen makkelijk, foutloos, snel én veilig. En dat alles zeer snel via eenvoudige low code configuratie, zonder te programmeren!

Cases

Diamond is met zo goed als alle applicaties en databases te koppelen. U treft hier een overzicht van de eerder uitgevoerde integraties. Staat uw systeem er niet tussen? Geen zorgen, door de flexibele opzet is een koppeling te configureren. Ons Diamond team helpt u graag.

Back-office software
Verzekeringsplatformen
Externe databronnen
Betaalproviders
Authenticatie en ondertekening
Pexels Ivan Samkov 8127703

Vraag het ons

Welke integratie heeft u nodig?

Bent u op zoek naar een volledige integratie binnen uw unieke bedrijfsproces bedrijfsproces waar een andere integratie of koppeling nodig is? Het Diamond team heeft ruime ervaring om deze snel en betrouwbaar te ontwikkelen. Waar mogelijk gebruiken we een bestaande oplossing. Na de integratie wordt de nieuwe koppeling uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat alles werkt en er geen data verloren gaat.

Meer informatie of de handige gratis whitepaper downloaden?

Download whitepaper