Integreer met alle systemen en gegevens

Systemen en data koppelen? Met de data-connector van Diamond is het koppelen van aan interne en externe systemen met integratie een fluitje van een cent. Met de API kunt u zelfs digitale formulieren aanroepen vanuit uw eigen omgeving. 

Zo koppelt u alles snel en eenvoudig aan elkaar. De oplossing zelf ervaren? Download nu het whitepaper met bewezen integratie cases!

Download gratis whitepaper
STP formulier connecties integraties en generaties

Flexibele data-connector

Straight Through Processing

Wordt binnen uw organisatie gewerkt met meerdere systemen waarbij handmatig zaken worden overgetypt en gegevens niet goed worden uitgewisseld? Met de Diamond Forms, Flows & Docs data-connector realiseren we integratie met
•    Databases
•    Excel-bestanden
•    Interne of externe webservices en API’s


Met de beschikbare Diamond API kunt u formulieren vanuit uw omgeving maken, versturen en daarna de antwoorden ophalen. Zo integreert u feilloos alle processen, maakt u maximaal gebruik van gegevens en verlopen uw werkprocessen makkelijk, foutloos, snel én veilig.

En dat alles zeer snel via eenvoudige low code configuratie, zonder te programmeren!

Integratie cases

Diamond is met zo goed als alle applicaties en databases te koppelen. U treft hier een overzicht van de eerder uitgevoerde integraties. Staat uw systeem er niet tussen? Geen zorgen, door de flexibele opzet is een koppeling te configureren. Ons Diamond team helpt u graag.

Back-office software
Verzekeringsplatformen
Externe databronnen
Betaalproviders
Authenticatie en ondertekening
Pexels Ivan Samkov 8127703

Uw integratie vraagstuk

Welke integratie heeft u nodig?

Bent u op zoek naar een volledige integratie binnen uw unieke bedrijfsproces bedrijfsproces waar een andere integratie of koppeling nodig is? Bijvoorbeeld het koppelen van onze formulieren en document generator aan uw CRM, of facturatie systeem?

Het Diamond team heeft ruime ervaring met koppelingen snel en betrouwbaar ontwikkelen. Waar mogelijk gebruiken we een bestaande oplossing. Na de integratie wordt de nieuwe koppeling uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat alles werkt en er geen data verloren gaat.

Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg
Het verhaal van

GGD Haaglanden

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Lees verder
Medische formulieren
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Holland Herstel Groep

Holland Herstel Groep (HHG) gebruikt Diamond Forms, Flows & Docs via een mobiele app op locatie. Doormiddel van identificerende barcodes worden gegevens geregistreerd bij het juiste object. De barcodes zijn direct in het formulier te scannen met de camera van een mobiel of tablet. Zonder langdurig zoeken of lange ID codes over te typen.

Lees verder
Formulieren op locatie buitendienst
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Nyenrode

Nyenrode Business University gebruikt de dynamische formulieren van Diamond Forms, Flows & Docs op haar website om inschrijfprocessen soepel te laten verlopen. Via integratie met eigen systemen en databases zijn handmatige aanpassingen niet meer nodig. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is.

Lees verder
Digitale processen forms

Meer informatie of de handige gratis whitepaper downloaden?

Download whitepaper