Innovatie op het hoogste niveau

Verhoog uw productiviteit, breng kosten terug en maak processen sneller en nauwkeuriger met digitale formulieren en workflows. 

Ervaar het zelf met een vrijblijvende demo!

Online demo

U werkt aan slimme producten en diensten om internationale uitdagingen aan te pakken. Producten waar technologie een belangrijk deel van uitmaakt. Met Diamond stelt u uw medewerkers in staat efficiënter te werken, om grip te krijgen op complexe processen, workflows en documenten. 

Toepassingen in high tech

 • Definiëren en volgen van uw processen met workflow, preventieve waarschuwingen en logboeken.
 • Minder administratie, nooit meer overtypen of verkeerd ingevulde gegevens.
 • Complexe formulieren met condities, koppelingen, automatische correcties, vooraf ingevulde gegevens, etc.
 • Speel snel in op ontwikkelingen. U past namelijk zelf snel & eenvoudig uw formulieren aan zonder ICT afdeling.
 • Koppel via de data connector formulieren aan de uw vertrouwde Excel bestanden, interne of externe rekentools.
 • Maak AVG proof, flexibele en digitaal ondertekende formulieren.
 • Maak het aanvragen van complexe offertes met achterliggende berekeningen eenvoudig via offerteformulieren.
 • Biedt uw formulieren aan in de talen van alle landen waarin u actief bent.
 • Organiseer eenvoudig kennistests en enquêtes.
 • Verzorg gemakkelijk de sollicitatie en onboarding van medewerkers.

High tech veilige formulieren

Aanvraag naar document

Onderteken en review

Complexe offertes opstellen en afgeven

Door de complexiteit van offertes in de high tech sector is het van belang dat uw organisatie het offerte afgeefproces zo effectief mogelijk inricht, om de beste resultaten te realiseren. Met de uitgebreide functionaliteiten van Diamond Forms, Flows & Docs kunt u de gegevens gestroomlijnd en gestructureerd opvragen, zo kunt u via een interactief formulier:

 • direct berekeningen maken en tonen
 • een gepersonaliseerde offerte als PDF opmaken en mailen naar de klant
 • online betalen en de definitieve factuur genereren
 • automatisch de gegevens in uw backoffice opslaan

Verkort uw proceslijnen

Om de snel ontwikkelende technologische vooruitgangen bij te houden is het verstandig om sterke maar soepele proceslijnen binnen uw organisatie te hebben. Hierdoor kunt u efficiënt en flexibel te werk gaan.

Met Diamond realiseert u dit. U kunt verbinding maken met externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven. Gegevens uit ingevulde formulieren kunnen rechtstreeks in andere systemen worden opgeslagen.

Daarbij is Diamond te koppelen met zo goed als alle applicaties, systemen en databases waardoor alle gegevens en data direct in een formulier kunnen worden getoond. Zo blijft uw organisatie niet beperkt tot één systeem.

Lees meer over de integratiemogelijkheden van Diamond

Verbind alles aan elkaar

Aanvraag formulieren digitaliseren
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software

Meertalige formulieren

Meertalige online forms

Flexibel en schaalbaar

Door de continue innovatie binnen de hightech branche is flexibiliteit van belang. Door middel van de uitgebreide functionaliteiten en snelle implementatie van Diamond bent u flexibel en schaalbaar. Zo maakt u gemakkelijk formulieren met meerdere talen in één formulier. De meertaligheid geld niet alleen voor de vragen maar ook voor:

 • Antwoordopties
 • Hints
 • Helpteksten
 • Knoppen

Alle antwoorden van de verschillende talen kunnen in een bestand worden geëxporteerd en geanalyseerd. Aan een bestaand formulier kunnen gemakkelijk nieuwe talen worden toegevoegd. Het bewerken van formulieren die al 'live' staan biedt de mogelijkheid nog sneller te schakelen.

Groei mee met de markt

De hightech sector groeit de afgelopen jaren snel en hoewel steeds meer processen worden geautomatiseerd brengt de groei ook meer banen met zich mee. Diamond Forms, Flows & Docs stelt u organisatie in staat om de beste kandidaat te vinden en behandelen met behulp van de volgende formulier functies:

 • condities en voorwaardes op vragen, vragensets en pagina’s
 • huisstijl per formulier, document en email template
 • diverse soorten reminders en escalaties
 • uitgebreide Email functionaliteiten
 • configureerbare Word / PDF creaties op basis van antwoorden

Onboarding van medewerkers
 

High tech forms

Dynamische calculaties
 

Project en budget form digital

Automatisch berekeningen doorvoeren

Het handmatig uitvoeren van berekeningen kost veel tijd en de kans op miscalculaties is relatief groot. In Diamond is het mogelijk om Excel formules te gebruiken die automatisch berekeningen toepassen op basis van de ingevulde velden.

U kunt zelfs een stap verder gaan en een bestaand Excel bestand integreren om de berekeningen en lijsten direct te koppelen aan uw formulieren. Zo bespaard uw back office afdeling tijd en weet u altijd zeker dat de berekeningen 100% kloppen.

Meer informatie of de handige gratis whitepaper downloaden?

Download whitepaper