Digitale formulieren zijn de oplossing voor de zorg

Door de flexibiliteit en efficiëntie heeft Diamond Forms, Flows & Docs voor elke stap in uw zorgproces toegevoegde waarde. Verder worden fouten en onnodige werkzaamheden voorkomen, de kosten worden teruggebracht en risico’s verkleind.

Download gratis whitepaper

De gezondheidszorg staat bekend om de grote hoeveelheid papierwerk. Formulieren worden gebruikt voor patiëntendossiers, recepten, urenregistratie, onderzoeksuitslagen en meer. Digitale formulieren zijn daarom ideaal toe te passen binnen de zorg.

Toepassingen in de zorg

 • Definiëren en volgen van uw zorgprocessen met o.a. workflow, preventieve waarschuwingen en logboeken.
 • Maak formulieren voor o.a. patiëntendossiers, medicijnregistraties, urenregistraties, of onderzoeksaanvragen.
 • Medische formulieren met condities, koppelingen, automatische correcties, vooraf ingevulde gegevens, etc.
 • Koppel via de data connector formulieren aan uw vertrouwde Excel bestanden, interne of externe rekentools.
 • Maak meertalige, AVG proof, flexibele en digitale ondertekende formulieren.
 • Faciliteer juridisch geldige digitale ondertekeningen.
 • Verzorg gemakkelijk de sollicitatie en onboarding van medewerkers.
 • Minder administratie, nooit meer overtypen of verkeerd ingevulde formulieren.
 • Speel snel in op ontwikkelingen. U past namelijk zelf snel, eenvoudig uw formulieren aan zonder ICT afdeling.

Veilige zorg formulieren

Patiënt- en medicijnregistraties

Formbuilder voor administratie

Efficiënte bedrijfsvoering

Bij het invullen van uitgebreide patiënt en medische formulieren die gedetailleerde informatie opvragen is de kans aanwezig dat een deel van de vragen onvolledig worden ingevuld. Dit zorgt dat u veel tijd kwijt bent met het achterhalen van ontbrekende of corrigeren van verkeerd ingevulde gegevens.

Met deze functionaliteiten van Diamond ondervangt u dit:

 • koppelingen en workflow met databases en bestanden
 • bekende gegevens worden vooraf ingevuld
 • automatische correcties
 • condities op vragen, vragensets en pagina’s
 • flexibele beoordelingsopties voor eigen medewerkers

Vertrouwd en zorgeloos

In de gezondheidssector waar de meeste gegevens privacygevoelig zijn, zou het een ramp zijn als er niet wordt voldaan aan de hoge veiligheids- en compliance eisen.

Als u gebruik maakt van Diamond voldoet u moeiteloos aan alle moderne compliance vereisten. Zo kunt u zelf categoriën voor gegevensclassificatie van uw organisatie maken en beheren.

Verwijderde gegevens zijn 100% verwijderd (GDPR-compatibel). Formulieren en e-mails worden versleuteld opgeslagen en verzonden. Hierdoor kan uw organisatie vertrouwd en zorgeloos te werk gaan.

AVG-proof en 100% veilig

Gegevens verzamelen digitale formulieren
Het verhaal van

GGD Haaglanden

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Lees verder
Medische formulieren
Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg
Het verhaal van

Nyenrode

Nyenrode Business University gebruikt de dynamische formulieren van Diamond Forms, Flows & Docs op haar website om inschrijfprocessen soepel te laten verlopen. Via integratie met eigen systemen en databases zijn handmatige aanpassingen niet meer nodig. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is.

Lees verder
Digitale processen forms
Het verhaal van

Holland Herstel Groep

Holland Herstel Groep (HHG) gebruikt Diamond Forms, Flows & Docs via een mobiele app op locatie. Doormiddel van identificerende barcodes worden gegevens geregistreerd bij het juiste object. De barcodes zijn direct in het formulier te scannen met de camera van een mobiel of tablet. Zonder langdurig zoeken of lange ID codes over te typen.

Lees verder
Formulieren op locatie buitendienst

Snelle eenvoudige registraties

Meldingen online formulieren

Koppel uw systemen

Stroomlijn uw werk- en zorgprocessen met andere systemen en bronnen. Met Diamond heeft u onbeperkte mogelijkheden te verbinden met interne en externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven.

Het koppelen van gegevens uit databases, Excel-bestanden, interne of externe webservices en API’s is met Diamond een fluitje van een cent. Zo is het mogelijk om gegevens uit elk systeem in digitale formulieren te tonen en kunnen gegevens uit ingevulde formulieren rechtstreeks in andere systemen worden opgeslagen.

Direct certificaten afgeven

Standaard zorg formulieren die worden verleend volgens geldende administratieve voorschriften kunnen steeds vaker digitaal ondertekend worden. Hier kan uw organisatie van profiteren met Diamond.

Laat formulieren direct digitaal ondertekenen. Verstuur daarna ook nog eens automatisch een ondertekende PDF met de formuliergegevens naar uw medewerkers of patienten.

Digitale ondertekening

PDF certificaat maken

Deskundig maatwerk

Personaliseer digitale formulieren

Speel in op ontwikkelingen

De gezondheidszorg ontwikkelt zich snel, dit brengt dan ook een aantal geweldige mogelijkheden met zich mee. Het Diamond team biedt uw organisatie maatwerk en de mogelijkheid om extra functionaliteiten snel en betrouwbaar te laten ontwikkelen.

Door de efficiënte implementatie speelt u snel in op interne en externe marktbehoeftes. Zo ervaart u direct resultaat en ROI.

Meer informatie of de handige gratis whitepaper downloaden?

Download whitepaper