De perfecte formulier en workflow management tool

Verhoog de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen, niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Maak de keuze voor een oplossing die in alle opzichten aansluit bij uw organisatie.

Whitepaper highlight

Selecteert u de juiste oplossing voor uw organisatie?

Deze whitepaper bestaat uit 7 kritische vragen waarmee u de keuze maakt voor software die in elk opzicht naadloos aansluit bij de wensen en eisen van uw organisatie. Van bedrijfsprocessen tot veiligheid, alle aspecten komen aan bod. Elke vraag is voorzien van een checklist waarin ook de meestal vergeten punten langskomen.

Whitepaper workflow

Gebaseerd op jarenlange ervaring, doe er uw voordeel mee. Download nu de whitepaper! 

Download

Handige whitepaper

Het verhaal van

GGD Haaglanden

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Lees verder
Medische formulieren
Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Polaris 2 (1)
Het verhaal van

Nyenrode

Nyenrode Business University gebruikt de dynamische formulieren van Diamond Forms, Flows & Docs op haar website om inschrijfprocessen soepel te laten verlopen. Via integratie met eigen systemen en databases zijn handmatige aanpassingen niet meer nodig. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is.

Lees verder
Digitale processen forms
Het verhaal van

Holland Herstel Groep

Holland Herstel Groep (HHG) gebruikt Diamond Forms, Flows & Docs via een mobiele app op locatie. Doormiddel van identificerende barcodes worden gegevens geregistreerd bij het juiste object. De barcodes zijn direct in het formulier te scannen met de camera van een mobiel of tablet. Zonder langdurig zoeken of lange ID codes over te typen.

Lees verder
Formulieren op locatie buitendienst

Uw digitale transformatie zo optimaal mogelijk inrichten? Download ook 'Succesvolle digitale transformatie met online formulieren'. In deze whitepaper ontdekt u hoe digitale formulieren de klanttevredenheid verhoogd, uw bedrijfsproces optimaliseert en u snel inspeelt op marktontwikkelingen. Daarnaast bevat het whitepaper enkele concrete voordelen en bewezen klantcases. 

Download

Meer informatie of een demo?

Bel 085 042 00 71 of stuur een WhatsApp

Online demo