Diamond toepassingen

Formulieren en workflows verbeteren de bedrijfsvoering en zijn dankzij de flexibiliteit van Diamond ideaal voor branchespecifieke toepassingen. Onze software past perfect bij uw organisatieprocessen.

Maak de beste keuze met onze tips in het gratis whitepaper!

Download gratis whiteaper

Brede toepassingen

Formulieren voor iedere branche

Pas de functionaliteiten van Diamond toe om bedrijfsprocessen te optimaliseren op een manier die perfect aansluit bij uw organisatie. Stel formulieren en workflows op in overeenstemming met de behoeften van uw branche.

Branche toepassingen

Diamond Forms, Flows & Docs team

Door middel van algemene en branchespecifieke templates kan Diamond snel ingezet worden als oplossing binnen uw organisatie.

Enkele voorbeelden van algemene toepassingen:

Werkgeversverklaring

Stroomlijn processen

Een werkgeversverklaring is nodig als een geldverstrekker een beeld van de financiële situatie van uw medewerker nodig heeft. Met Diamond kunt u de formulieren zo inrichten dat invullen van de werkgeversverklaring gestroomlijnd en gemakkelijk verloopt.

Digitaal formulier werkgeversverklaring
Digitaal sollicitatie formulier

Sollicitatieformulier

Groei mee met de markt

De arbeidsmarkt staat de laatste jaren behoorlijk onder druk. Diamond stelt u organisatie in staat om de beste kandidaat te vinden en behandelen met behulp van de volgende functies:

  • condities en voorwaarden op vragen, vragensets en pagina’s
  • huisstijl per formulier, document en email template
  • diverse soorten reminders en escalaties
  • uitgebreide e-mailfunctionaliteiten
  • configureerbare Word / PDF documenten op basis van de gegeven antwoorden
Het verhaal van

GGD Haaglanden

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Lees verder
Medische formulieren
Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Holland Herstel Groep

Holland Herstel Groep (HHG) gebruikt Diamond Forms, Flows & Docs via een mobiele app op locatie. Doormiddel van identificerende barcodes worden gegevens geregistreerd bij het juiste object. De barcodes zijn direct in het formulier te scannen met de camera van een mobiel of tablet. Zonder langdurig zoeken of lange ID codes over te typen.

Lees verder
Formulieren op locatie buitendienst
Het verhaal van

Nyenrode

Nyenrode Business University gebruikt de dynamische formulieren van Diamond Forms, Flows & Docs op haar website om inschrijfprocessen soepel te laten verlopen. Via integratie met eigen systemen en databases zijn handmatige aanpassingen niet meer nodig. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is.

Lees verder
Digitale processen forms
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz

Klachtformulier

Uitstekende klachtafhandeling

Als organisatie wilt u uiteraard de beste ervaring voor uw relaties en medewerkers. Bijvoorbeeld met een goed klachtafhandelingsproces. Met de formulieren van Diamond kunt u snel en overzichtelijk inzicht krijgen in waar het mis gaat en hoe dit kan worden opgelost.

Bovendien zijn alle formulieren van Diamond AVG compliant dus u voldoet direct aan alle vereisten.

e formulier klachten
Digitaal formulier beoordelingsgesprek

Beoordelingsformulier

Beoordelingsgesprekken voorbereiden

De jaarlijkse beoordelingsgesprekken zijn een tijdrovende klus. U wilt dit binnen de tijd die u daarvoor heeft zo zorgvuldig mogelijk doen. Een beoordelingsformulier is dan een handig hulpmiddel.

In Diamond hoeft u maar één keer een beoordelingsformulier te maken. Deze slaat u makkelijk op in uw eigen formulierenbibliotheek. U kunt het zo vaak als u wilt hergebruiken. Voor het gesprek stuurt u alle medewerkers eenvoudig een persoonlijke uitnodiging om het formulier vooraf in te vullen.

Onze klanten

MKB bedrijven en multinationals in diverse branches vertrouwen op Diamond

Meer informatie of de handige gratis whitepaper downloaden?

Download whitepaper