Diamond Forms, Flows & Docs functionaliteiten voor iedere branche

Om succesvol te blijven moeten bedrijven in staat zijn om zich snel aan te passen aan sterk veranderende klantvragen. De formulieren, workflow en documentgeneratie van Diamond zijn flexibel en aanpasbaar voor iedere branche en situatie. Benieuwd naar onze forms management software voor uw branche? Ervaar het zelf met een online demo.

Online demo

Flexibel en aanpasbaar

Generiek en specifiek toepasbaar

Diamond verbetert niet alleen de algemene bedrijfsvoering maar is zeer geschikt in branchespecifieke toepassingen zoals: ​​

Diamond Forms, Flows & Docs voor elke branche
Volledig te vormen naar uw wensen en eisen
Maak sjablonen in uw huisstijl

In Diamond past u sjablonen toe om e-mails, formulieren en documenten volledig in uw eigen brand styling op te maken. Met de standaard sjablonen en elementen van Diamond maakt u uw eigen polis of offerte aanvragen en documenten in een handomdraai.

Verbind met externe bronnen

Maak verbinding met externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven met de Diamond data connector. Door te verbinden met uw eigen databases slaat u formulier gegevens onmiddellijk op in uw eigen systemen.

Genereer documenten van gegevens

Genereer Word en PDF documenten met ingevulde formulier gegevens, opgemaakt met uw eigen Word documenten als sjabloon. Ook voorwaardelijke tabellen kunnen worden toegevoegd in sjablonen, om perfect aan te sluiten bij iedere unieke relatie.

Automatiseer processen met workflow

Stel acties in om e-mails te verzenden en gegevens weg te schrijven naar de juiste systemen. Herhalende processen zoals het handmatig opmaken van bestanden en versturen van bevestigingen worden met Diamond volledig geautomatiseerd.

Diamond Forms, Flows & Docs voor elke branche

Branche toepassingen

Automatiseer processen

Met Diamond Forms, Flows & Docs richt u soepele processen in waardoor medewerkers, klanten en leveranciers slimmer werken. Zo kan uw organisatie zich richten op de core business. Workflows gekoppeld aan online formulieren ondersteunt u hier nadrukkelijk in. De belangrijkste voordelen van Diamond Forms, Flows & Docs branche specifieke toepassingen:

  • Optimaliseer bedrijfsvoering met workflows
  • Koppel uw systemen en databases
  • Automatiseer e-mail berichten aan relaties
  • Genereer documenten in uw huisstijl
Het verhaal van

GGD Haaglanden

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Lees verder
Medische formulieren
Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg
Het verhaal van

Nyenrode

Nyenrode Business University gebruikt de dynamische formulieren van Diamond Forms, Flows & Docs op haar website om inschrijfprocessen soepel te laten verlopen. Via integratie met eigen systemen en databases zijn handmatige aanpassingen niet meer nodig. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is.

Lees verder
Digitale processen forms
Het verhaal van

Holland Herstel Groep

Holland Herstel Groep (HHG) gebruikt Diamond Forms, Flows & Docs via een mobiele app op locatie. Doormiddel van identificerende barcodes worden gegevens geregistreerd bij het juiste object. De barcodes zijn direct in het formulier te scannen met de camera van een mobiel of tablet. Zonder langdurig zoeken of lange ID codes over te typen.

Lees verder
Formulieren op locatie buitendienst

Meer informatie of de handige gratis whitepaper downloaden?

Download whitepaper