Automatiseer en hervorm de financiële wereld

De financiële wereld is volop in ontwikkeling en daarbij kunnen veel standaard processen worden vervangen. Met Diamond Forms, Flows & Docs automatiseert u deze tijdrovende standaardprocessen en zorgt u ervoor dat er méér tijd overblijft voor uw primaire taken. Ervaar het zelf met een gratis online demo.

Online demo

Diamond biedt oplossingen voor verschillende uitdagingen binnen uw financiële organisatie en heeft toegevoegde waarde voor élke afdeling en gebruiker. Met Diamond Forms, Flows & Docs verhoogt u namelijk uw productiviteit, worden kosten teruggebracht en worden processen nauwkeuriger. Zo kunnen fouten en onnodige werkzaamheden worden voorkomen en risico’s verkleind.

Uw belangrijkste voordelen

 • Maak snel gepersonaliseerde offertes en overige documenten met de document generator.
 • Definieer en volg uw financiële processen met o.a. workflow, preventieve waarschuwingen en logboeken.
 • Maak meertalige, AVG proof, flexibele en digitale ondertekende formulieren.
 • Pas zelf snel, eenvoudig uw formulieren, calculaties en workflows aan zonder ICT afdeling.
 • Versnel de doorstroom met automatische acties, e-mails en documenten.
 • Koppel via de data connector formulieren aan uw vertrouwde Excel bestanden en/of interne of externe rekentools.
 • Realiseer eenvoudig een meertalig, vooraf ingevuld formulier.
 • Vraag online de UBO gegevens van uw relaties op. Inclusief informatie van externe bronnen en alle nodige controles.
 • Faciliteer het volledige financiële proces via online formulieren, persoonlijke e-mail uitnodigingen en koppelingen met uw eigen systemen.
 • Organiseer eenvoudig kennistests en enquêtes.
 • Verzorg gemakkelijk de sollicitatie en onboarding van medewerkers.
Whitepaper Veilige Formulieren

Financiële gegevens verzamelen in online formulieren?

Download direct ons nieuwe whitepaper

Formulier formules en berekeningen

Hypotheek adviesformulier

Advies op maat

Goede financiële adviezen zijn gebaseerd op relevante gegevens en kunnen daarmee worden onderbouwd. Met de formulieren van Diamond kunnen uw systemen direct connecties maken met databases waardoor gegevens kunnen worden opgeslagen en berekeningen direct kunnen worden uitgevoerd. Zo hoeft u minder informatie zelf te verwerken en kunt u vertrouwen op de conclusies die automatisch worden gegenereerd.

Inventarisatieformulier

Haal druk van de backoffice

Met Diamond Forms, Flows & Docs kunt u druk van de backoffice medewerkers halen door formulieren slim in te richten. De software van Diamond verlegt de taak van het verwerke;n van informatie naar het controleren van informatie. De volgende unieke functies van Diamond zorgen ervoor dat u een efficiënte bedrijfsvoering neerzet:

 • Condities op vragen, vragensets en pagina’s.
 • Uitgebreide configureerbare Word / PDF documenten op basis van antwoorden.
 • Automatisch gegevens in uw backoffice opslaan.
 • Direct berekeningen maken en tonen.
 • Automatische controles en validaties.
 • Koppeling mogelijk met uitgebreide workflow tooling.
Online form administratie
Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg
Digitaal offerte formulier

Offerteformulier

Gepersonaliseerde offertes

Door discrepantie in financiële situaties en wensen is het voor financiële ondernemingen handig om een interactief formulier met Diamond op te stellen. Met de data-connector van Diamond kunnen de ingevoerde gegevens automatisch worden geanalyseerd en aan de hand daarvan kan een gepersonaliseerde offerte binnen enkele seconden worden uitgestuurd. In een opgemaakte, nette PDF gegenereerd met de document generator van Diamond.

Belastingformulier

Veilig en secuur

Het versturen van bestanden met privacygevoelige financiële informatie in een e-mail of via commerciële upload en downloaddiensten word tegenwoord niet geacht als voldoende beveiligd. Met de volgende veiligheid en compliance maatregelen van Diamond kunt u echter wel met vertrouwen informatie en bestanden opsturen:

 • AVG-support voor velden
 • periodieke pentests
 • on premise, cloud hosting in Nederland of cloud optie bij alle bekende cloud leveranciers
Digitaal formulier met calculaties
Formulier digitaal ondertekenen

Werkgeversverklaring

Stroomlijn processen

Een werkgeversverklaring is handig als een geldverstrekker een beeld van de financiële situatie van een klant wil bemachtigen. Helaas hebben werkgevers vaak geen haast hebben bij het invullen van een werkgeversverklaring, waardoor uw efficiëntie word beperkt. Maar met Diamond kunt u de formulieren zo inrichten dat relaties tijdig worden herinnerd en dat ze het formulier gestroomlijnd en gemakkelijk kunnen invullen.

Naverekening

Speciale functionaliteiten

Om te zorgen dat elke onderneming het maximale uit de formulieren van Diamond kan halen, hebben we de volgende functionaliteiten speciaal ontwikkeld voor grote financiële organisaties:

 • 1 formulier in meerdere talen.
 • Formulieren en email templates per business unit.
 • Prijs per omvang organisatie met oneindig veel formulieren, antwoorden, gebruikers en afnemers.
 • Maatwerk met upgrade garantie.
Digitaal naverrekening formulier

Meer informatie of de handige gratis whitepaper downloaden?

Download whitepaper