Automatiseer en stroomlijn de financiële wereld

De financiële wereld is volop in ontwikkeling en daarbij kunnen veel standaard processen worden vervangen. Met Diamond Forms, Flows & Docs automatiseert u deze tijdrovende standaardprocessen en zorgt u ervoor dat er méér tijd overblijft voor uw primaire taken. Ervaar het zelf met een gratis online demo.

Online demo

Diamond optimaliseert uw financiële organisatie. Onze Forms, Flows & Docs verhogen de productiviteit, verlagen kosten en verbeteren processen. Voorkom fouten en minimaliseer risico's. Ontdek nu de voordelen voor elke afdeling en gebruiker!

Uitgebreide toepassingen

 • Vraag online de UBO gegevens van uw relaties op. Inclusief informatie van externe bronnen en alle nodige controles.
 • Maak snel gepersonaliseerde offertes en overige documenten met de document generator.
 • Definieer en volg uw financiële processen met o.a. workflow, preventieve waarschuwingen en logboeken.
 • Maak meertalige, AVG proof, flexibele en digitale ondertekende formulieren.
 • Pas zelf snel, eenvoudig uw formulieren, calculaties en workflows aan zonder ICT afdeling.
 • Versnel de doorstroom met automatische acties, e-mails en documenten.
 • Koppel via de data connector formulieren aan uw vertrouwde Excel bestanden en/of interne of externe rekentools.
 • Digitaliseer en automatiseer onboarding processen voor uw organisatie.
 • Koppel Diamond met uw eigen systemen, zoals boekhouding of CRM software, of externe verificatiesystemen als DataChecker, Company.Info of CM.com.

Formulier automatisering banken

UBO onderzoek

Meertalig Formulier

Speciale functionaliteiten

Diamond geeft u volledige controle over uw formulieren, met de vrijheid om alles zelf te onderhouden. Om te zorgen dat elke onderneming het maximale uit de formulieren van Diamond kan halen, hebben we de volgende functionaliteiten speciaal ontwikkeld voor grote financiële organisaties:

 • Multi-language: 1 formulier in meerdere talen.
 • Formulieren en email templates per business unit.
 • Prijs per omvang organisatie met oneindig veel formulieren, antwoorden, gebruikers en afnemers.
 • Maatwerk met upgrade garantie.

Connecties in formulieren

Goede financiële adviezen zijn gebaseerd op relevante gegevens en kunnen daarmee worden onderbouwd. Met Diamond kunnen formulieren direct connecties maken met uw systemen en databases waardoor gegevens kunnen worden opgeslagen en berekeningen direct kunnen worden uitgevoerd.

Zo hoeft u minder informatie zelf te verwerken en kunt u vertrouwen op de conclusies die automatisch worden gegenereerd.

Gegevens aanvullen

Formulier formules en berekeningen

Uitnodiging tot ondertekenen

Formulier digitaal ondertekenen

Stroomlijn processen

Door de drukte op kantoor kunnen belangrijke financiële formulieren nog wel eens blijven liggen. Maar met Diamond kunt u de formulieren zo inrichten dat relaties tijdig worden herinnerd. 

Daarbij kunnen de formulieren ook direct online ondertekend worden. Wilt u toch nog een controle doen op de gegevens? Met de review optie voegt u gemakkelijk zelf een stap toe om de reactie te beoordelen.

Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg

Offerte naar PDF

Onderteken en review

Gepersonaliseerde documenten

Het omzetten van financiële gegevens naar documenten zoals persoonlijke offertes vereist flexibiliteit.

Met Diamond stelt u dynamische formulieren op, daarna kunnen de ingevoerde gegevens automatisch worden gecontroleerd en een gepersonaliseerde offerte kan binnen enkele seconden worden uitgestuurd. In een opgemaakte, nette PDF gegenereerd met de document generator van Diamond.

Veilig en secuur

Het versturen van bestanden met privacygevoelige financiële informatie in een e-mail of via commerciële upload en downloaddiensten word tegenwoord niet geacht als voldoende beveiligd. Met de volgende veiligheid en compliance maatregelen van Diamond kunt u echter wel met vertrouwen informatie en bestanden opsturen:

 • AVG-support voor velden
 • Periodieke pentests
 • On premise, cloud hosting in Nederland of cloud optie bij alle bekende cloud leveranciers

Voldoe aan AVG

Formulieren Software Rollen En Rechten

Verwerk gegevens

Online form administratie

Haal druk van de backoffice

Met Diamond Forms, Flows & Docs kunt u druk van de backoffice medewerkers halen door processen slim in te richten. De software van Diamond verlegt de taak van het verwerken van informatie naar het controleren van informatie. De volgende unieke functies van Diamond zorgen ervoor dat u een efficiënte bedrijfsvoering neerzet:

 • Condities op vragen, vragensets en pagina’s.
 • Uitgebreide configureerbare Word / PDF documenten op basis van antwoorden.
 • Direct berekeningen maken en tonen.
 • Automatische controles en validaties.
 • Koppelingen met externe systemen, zoals uw backoffice.

Meer informatie of de handige gratis whitepaper downloaden?

Download whitepaper