Diamond klanten vertellen hun verhaal

Nieuwsgierig naar hoe anderen de digitale formulieren van Diamond Forms, Flows & Docs gebruiken? Hieronder leest u enkele van onze klantverhalen. En krijgt u antwoord op vragen als wat zijn hun uitdagingen, hoe is het implementatietraject verlopen en wat zijn de wensen voor de toekomst?

Download ons gratis whitepaper
Markel Insurance
Gestructureerde interne processen met online formulieren

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Insurance forms software
GGD Haaglanden
Efficiënt online aanmeldproces voor medisch specialisten

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Medische formulieren
Allianz
Veilige en efficiënte onboarding van tussenpersonen

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Form software Allianz
Holland Herstel Groep
Inspectieformulieren via mobiele app

Holland Herstel Groep (HHG) gebruikt Diamond Forms, Flows & Docs via een mobiele app op locatie. Doormiddel van identificerende barcodes worden gegevens geregistreerd bij het juiste object. De barcodes zijn direct in het formulier te scannen met de camera van een mobiel of tablet. Zonder langdurig zoeken of lange ID codes over te typen.

Formulieren op locatie buitendienst
Polaris Assuradeuren
Optimaal en persoonlijk naverrekeningsproces

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Naverrekening Proces Overleg
Nyenrode
Dynamische formulieren direct op de website

Nyenrode Business University gebruikt de dynamische formulieren van Diamond Forms, Flows & Docs op haar website om inschrijfprocessen soepel te laten verlopen. Via integratie met eigen systemen en databases zijn handmatige aanpassingen niet meer nodig. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is.

Digitale processen forms
NIVRE
Alle mogelijke papieren formulieren in een handomdraai online

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Insurance forms software

Meer informatie of de handige gratis whitepaper downloaden?

Download whitepaper