Slimmer werken in farmaceutische branche

Binnen de farmaceutische sector heeft het soepel laten verlopen van processen een grote meerwaarde. Door middel van automatisering worden fouten voorkomen en worden onnodige werkzaamheden omgezet naar workflows met automatische acties. Zo worden kosten teruggebracht en risico’s verkleind.

Online demo

Met Diamond Forms, Flows & Docs richt u soepele processen in waardoor medewerkers, klanten en leveranciers slim kunnen werken. Dit geeft uw organisatie en medewerkers tijd om zich te richten op wat echt belangrijk is. Verspil geen tijd meer aan werkzaamheden zoals gegevens overtypen en standaard mails opstellen.

Toepassingen in de farmacie

 • Definiëren en volgen van uw processen met o.a. workflow, preventieve waarschuwingen en logboeken.
 • Minder administratie in de farmaceutische sector, nooit meer overtypen of verkeerd ingevulde formulieren.
 • Medische formulieren met condities, koppelingen, automatische correcties en vooraf ingevulde gegevens.
 • Speel snel in op ontwikkelingen. Pas zelf snel en eenvoudig uw formulieren aan zonder ICT afdeling.
 • Koppel via de data connector formulieren aan uw vertrouwde Excel bestanden interne of externe rekentools.
 • Maak meertalige, AVG-proof formulieren voor iedere regio. 
 • Maak formulieren voor medicijnregistraties, onderzoeksaanvragen of het registreren van bijwerkingen.
 • Faciliteer juridisch geldige digitale ondertekeningen.
 • Geef direct (export)certificaten af.
 • Organiseer eenvoudig kennistests en enquêtes.
 • Verzorg gemakkelijk de sollicitatie en onboarding van medewerkers.

Veilige farmacie formulieren

Efficiënte bedrijfsvoering

Bij het invullen van uitgebreide farmaceutische formulieren die gedetailleerde informatie opvragen is de kans aanwezig dat een deel van de vragen onvolledig worden ingevuld. Dit zorgt dat u veel tijd kwijt bent met het achterhalen van ontbrekende of corrigeren van verkeerd ingevulde gegevens. Met Diamond kunt u dit ondervangen met de volgende functies:

 • Condities op vragen, vragensets en pagina’s.
 • Koppelingen met databases en bestanden.
 • Bekende gegevens worden vooraf ingevuld.
 • Automatische correcties.
 • Flexibele beoordelingsopties voor eigen medewerkers.

Medicijnregistraties

Administratie formulieren software

Onderzoeksaanvragen

Aanvraagformulier online digitaal

Vertrouwd en zorgeloos

In de farmaceutische sector waar de meeste gegevens privacygevoelig zijn, zou het een ramp zijn als er niet wordt voldaan aan de hoge veiligheids- en compliance eisen. Als u gebruik maakt van Diamond voldoet u moeiteloos aan alle moderne compliance vereisten. Zo kunt u zelf categorieën voor gegevensclassificatie van uw organisatie maken en beheren. Verwijderde gegevens zijn 100% verwijderd (GDPR-compatibel). Formulieren en e-mails worden versleuteld opgeslagen en verzonden. Hierdoor kan uw organisatie vertrouwd en zorgeloos te werk gaan.

Het verhaal van

GGD Haaglanden

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Lees verder
Medische formulieren
Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Holland Herstel Groep

Holland Herstel Groep (HHG) gebruikt Diamond Forms, Flows & Docs via een mobiele app op locatie. Doormiddel van identificerende barcodes worden gegevens geregistreerd bij het juiste object. De barcodes zijn direct in het formulier te scannen met de camera van een mobiel of tablet. Zonder langdurig zoeken of lange ID codes over te typen.

Lees verder
Formulieren op locatie buitendienst
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg
Het verhaal van

Nyenrode

Nyenrode Business University gebruikt de dynamische formulieren van Diamond Forms, Flows & Docs op haar website om inschrijfprocessen soepel te laten verlopen. Via integratie met eigen systemen en databases zijn handmatige aanpassingen niet meer nodig. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is.

Lees verder
Digitale processen forms

Bijwerkingen registreren

Farmacie online form

Koppel uw systemen

Maak gebruik van andere systemen en bronnen in de farmaceutische sector om uw werkprocessen te stroomlijnen. Met Diamond heeft u onbeperkte mogelijkheden om verbinding te maken met interne en externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven.

Het koppelen van gegevens uit databases, Excel-bestanden, interne of externe webservices en API’s is met Diamond een fluitje van een cent. Zo is het mogelijk om gegevens uit elk systeem in formulieren te tonen en kunnen gegevens uit ingevulde formulieren rechtstreeks in andere systemen worden opgeslagen.

Direct certificaten afgeven

Binnen de farmacie is efficiënt werken een hoge prioriteit. Profiteer van verhoogde efficiëntie met juridische geldige digitale ondertekening van formulieren. Nadat een formulier is ondertekend kan het via een workflow direct worden omgezet naar een PDF met de documentgenerator. Bepaal de opmaak van documenten met meerdere templates. In diezelfde workflow wordt het PDF bestand meteen doorgestuurd naar uw relaties.

Digitale ondertekening

PDF certificaat maken

Deskundig maatwerk

Medicijnen formulier digitaal

Speel in op ontwikkelingen

De farmaceutische markt ontwikkelt zich snel, dit brengt dan ook een aantal geweldige mogelijkheden met zich mee. Het Diamond team biedt uw organisatie maatwerk en de mogelijkheid om extra functionaliteiten snel en betrouwbaar te laten ontwikkelen. Door de snelle implementatie speelt u snel in op interne en externe marktbehoeftes. Zo ervaart u direct resultaat en ROI.

Meer informatie of de handige gratis whitepaper downloaden?

Download whitepaper