Ondersteun de digitale samenleving met Diamond

Als overheidsorganisatie is het van belang om uw burgers en ambtenaren zo goed mogelijk te ondersteunen en verder te helpen. Diamond Forms, Flows & Docs biedt u de mogelijkheden om al uw processen zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Bekijk de voordelen voor uw organisatie met een online demo.

Vraag nu aan!

Relevantie, veiligheid en communicatie zijn belangrijk voor elke overheidsorganisatie. Het delen van informatie, kennis en het faciliteren van veilige communicatie spelen een steeds grotere rol. De online formulieren, documentgeneratie en automatische workflows van Diamond verbeteren uw service met optimale formulieren en automatische processen.

Toepassingen voor overheden

 • Voldoe aan alle veiligheid en compliance eisen.
 • Verminder administratie, nooit meer overtypen of verkeerd ingevulde formulieren.
 • Formulieren gekoppeld aan uw administratiesystemen.
 • Maak meertalige, AVG proof, digitaal ondertekende formulieren.
 • Zet onderzoeken, testen, polls en enquêtes op.
 • Stel styling conform uw huisstijl in met templates.
 • Pas zelf formulieren en workflows aan zonder programmeren.
 • Maak snelle overzichten, analyses, evaluaties en rapportages.
 • Koppel formulieren aan uw vertrouwde Excel bestanden en/of interne of externe rekentools.
 • Verwerk automatisch betalingen en donaties.
 • Verzorg gemakkelijk sollicitatie- en onboardingsprocessen
 • Automatiseer handwerk processen met workflows en automatische acties.
 • Genereer automatisch Excel, PDF en Word bestanden met ingevulde gegevens.

Diamond laat uw administratie efficiënter werken en door slimme, vooraf ingevulde formulieren, systeemkoppelingen en automatische acties. Met de flexibiliteit die u met Diamond in huis haalt verhoogt u gebruiksvriendelijkheid van uw formulieren.

Veilige overheid formulieren

Zorgeloos secuur te werk

In de overheid sector waar de meeste gegevens privacygevoelig zijn, zou het drastische gevolgen kunnen hebben als er niet wordt voldaan aan de hoge veiligheids- en compliance eisen. Met Diamond voldoet u moeiteloos aan alle moderne compliance vereisten en GDPR regelgeving. Bijvoorbeeld in aanvraagformulieren voor toegangspassen en formele documenten zoals een paspoort of rijbewijs.

 • AVG-support voor velden
 • 100% gegevensverwijdering
 • Periodieke pentests
 • On premise, cloud hosting in Nederland of cloud optie bij alle bekende cloud leveranciers
 • Formulieren en reacties versleuteld en onleesbaar bewaren
 • Volledig versleuteld e-mails verzenden

AVG-proof formulier

Gemeente digitale formulieren

Meer informatie of een demo?

Wij ondersteunen ook onderhandse aanbestedingen.
Bel 085 042 00 71 of stuur een WhatsApp om direct in contact te komen met een Expert van Diamond.

Contact

Meldingen registreren

Overheids formulier programma

Integreer uw systemen

Koppel andere systemen en bronnen om uw werkprocessen te stroomlijnen. Met Diamond heeft u onbeperkte mogelijkheden om verbinding te maken met interne en externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven. Handmatige processen kunnen worden omgezet naar automatische workflows.

 • Koppel gegevens uit databases, Excel-bestanden, interne of externe webservices en API’s met Diamond.
 • Toon gegevens uit uw systemen in formulieren.
 • Sla ingevulde gegevens rechtstreeks in andere systemen op.

Meertalige ondersteuning

Overheidsprocessen blijven niet binnen taal- en landsgrenzen, hierdoor kan de taalbarrière een obstakel zijn. Met Diamond niet. U creëert makkelijk formulieren in elke taal ter wereld. Met meerdere talen binnen één formulier.

Analyseren en beheren van de reacties blijft eenvoudig doordat alle antwoorden in één bestand kunnen worden geëxporteerd. Per formulier kunt u zelf de verschillende talen beheren, niet alleen voor de vragen maar ook voor antwoordopties, hints en helpteksten.

Internationaal te gebruiken

E formulieren software meertalig
Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Nyenrode

Nyenrode Business University gebruikt de dynamische formulieren van Diamond Forms, Flows & Docs op haar website om inschrijfprocessen soepel te laten verlopen. Via integratie met eigen systemen en databases zijn handmatige aanpassingen niet meer nodig. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is.

Lees verder
Digitale processen forms
Het verhaal van

GGD Haaglanden

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Lees verder
Medische formulieren
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

Holland Herstel Groep

Holland Herstel Groep (HHG) gebruikt Diamond Forms, Flows & Docs via een mobiele app op locatie. Doormiddel van identificerende barcodes worden gegevens geregistreerd bij het juiste object. De barcodes zijn direct in het formulier te scannen met de camera van een mobiel of tablet. Zonder langdurig zoeken of lange ID codes over te typen.

Lees verder
Formulieren op locatie buitendienst
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg

Excel-support

Online forms met berekeningen

Toon Excel berekeningen in formulieren

Het handmatig uitvoeren en aanpassen van berekeningen kost veel tijd en de kans op miscalculaties is groot. Gebruik Excel formules die automatisch berekeningen toepassen op basis van de ingevulde velden met Diamond.

U kunt zelfs een stap verder gaan en een bestaand Excel bestand integreren om de berekeningen en lijsten direct te koppelen aan uw formulieren.

 • Toon berekeningen en resultaten in formulier.
 • Herberekening bij aanpassingen voor 100% acurate resulaten.

Meer informatie of de handige gratis whitepaper downloaden?

Download whitepaper