Maak effectiever gebruik van bestaande systemen en gegevens

Wordt binnen uw organisatie gewerkt met meerdere losse systemen of databanken die niet goed met elkaar communiceren? Pas zelf de uitgebreide integratie mogelijkheden van Diamond toe. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download nu ons gratis whitepaper, met bewezen klantcases.

Download whitepaper

Optimaliseer en automatiseer

Diamond Forms, Flows & Docs team

Ga snel en eenvoudig aan de slag

Met de Diamond Forms, Flows & Docs data-connector is het koppelen van formulieren aan andere systemen een fluitje van een cent.

En met de eigen API van Diamond kunt u automatisch formulieren maken én versturen vanuit uw eigen omgeving. Manage en automatiseer processen snel en eenvoudig.

Lees meer over de workflow van Diamond

Diamond Forms, Flows & Docs team

Koppel uw systemen

Binnen veel organisaties bestaat een groot deel van het werk nog steeds uit het overtypen van gegevens. Dit zorgt voor de tijdsverspilling en extra kansen op fouten met de nodige correcties tot gevolg.

Met de data-connector van Diamond behoort dit tot het verleden. Ingevulde gegevens kunnen automatisch verwerkt worden in uw systemen en databases en bekende gegevens kunnen worden vooringevuld in formulieren en documenten.

Uw medewerkers kunnen alles zelf koppelen aan bestaande databases, webservices, API's en zelfs Excelbestanden. Overtikken, fouten van medewerkers, relaties corrigeren en lange doorlooptijden zijn verleden tijd!

Systeemintegratie met data-connector

Online formulieren postcode API

Controle en validatie

Online formulieren connecties

Houd grip op datakwaliteit

Wie klanten heeft, bezit data. Met data analyse en management rapportages kunt u uw bedrijfsvoering optimaliseren en inspelen op de behoeften van uw klant.

Als uw data niet klopt, heeft dat een negatief effect op uw organisatie en uw relatie met uw klant. Diamond helpt u uw datakwaliteit op orde te houden. En biedt verschillende veldsoorten, diverse controles, eigen ontwikkelde controles en de mogelijkheid tot automatische gegevensverbetering.

Van adresvalidatie bij externe dataleveranciers tot voorinvullen en controleren met uw eigen gegevens.

Functionaliteiten

Met deze functionaliteiten kunt u optimaal gebruik maken van bestaande systemen en gegevens ​

Data uitwisseling met andere software

De mogelijkheden om verbinding te maken met externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven zijn zeer uitgebreid. Sla gegevens onmiddellijk op in uw eigen systemen, zodra het formulier is verzonden. U stelt zelf in wanneer data acties uitgevoerd dienen te worden.

Opgehaalde gegevens zijn te gebruiken voor het invullen van velden en via samenvoegvelden in verschillende tekstvelden te plaatsen. 

Bekijk alle integratiemogelijkheden

Uitgebreide controles op invoerde gegevens

Stel eenvoudig standaard invoercontroles in zoals verplicht invullen, maximaal aantal opties en de minimale en maximale waarden. Of definieer meer geavanceerde controles zoals het datumbereik opgeven en uw eigen validaties maken via reguliere expressies. Ook kunt u eigen maskers toevoegen voor bijzondere formaten.

Gegevens direct transformeren naar de gewenste schrijfwijze

Transformeer bij het verlaten van een veld de ingevoerde gegevens automatisch naar het juiste formaat voor uw organisatie. Diverse vooraf ingestelde transformaties voor Nederlandse postcode en (inter)nationale telefoonnummers staan standaard tot uw beschikking. Daarnaast kunt u uw eigen gedefinieerde transformaties toevoegen.

Eigen Diamond API

De Diamond API biedt andere systemen en software een ingang tot het systeem. Beveiligd door uniek gegenereerde veilige tokens Met deze ingang kunnen uw systemen met Diamond communiceren en gegevens uitwisselen. Zo kunnen met de Diamond API contacten, antwoorden en formulieren opgehaald worden, dynamisch gedefinieerde nieuwe formulieren genereerd worden en contacten gemaakt en uitgenodigd worden.

Genereer Word, PDF en Excel bestanden

Gegevens die worden ingevuld in een Diamond formulier kunnen automatisch worden gebruikt binnen een gegenereerd Word en/of PDF bestand.

Met templates past u het document aan naar iedere gewenste opmaak met logo, lettertype en kleuren van uw merk. Mail het bestand met automatische acties direct door naar de eindgebruiker, of uw eigen medewerkers en interne systemen voor verdere verwerking.

Document generator en acties

formulieren en documenten templates

Diamond API

Automatiseer tijdrovende processen

Diamond kan zelf aangestuurd worden vanuit andere applicaties. Via de Diamond API kunnen onder andere dynamisch formulieren worden samengesteld, relaties uitgenodigd en reacties verwerkt.

Hierdoor is Diamond te gebruiken als de motor voor uw online formulieren, waarbij uw eigen systemen deze automatisch definiëren. Uw kunt uw eigen, opgeslagen structuren gebruiken om automatisch formulieren te maken die perfect aansluiten bij uw processen.

Flexibilty
Flexibiliteit
Flexibele software die aansluit bij uw snelheid en organisatie

Gebruikt u veel verschillende soorten formulieren binnen uw organisatie? Worden dezelfde gegevens door verschillende afdelingen en medewerkers in diverse systemen ingevoerd en gebruikt? Dan zijn de digitale formulieren met workflow van Diamond Forms, Flows & Docs dé oplossing voor uw organisatie.

Lees verder >
Time management
Efficiëntie
Laat uw organisatie efficiënter werken

Is uw organisatie veel tijd kwijt door overtypen, corrigeren en informatie opzoeken? Worden Excel-bestanden in een doolhof van mappen op uw bedrijfsnetwerk bewaard? Zorg voor een efficiëntere bedrijfsvoering met digitale formulieren en proces automatisering via workflows die vóór u werken.

Lees verder >
Loyalty
Loyaliteit
Verhoog loyaliteit, uitstraling en gebruikerservaring

Moet u uw relatie ouderwetse en onhandige (papieren) formulieren laten invullen en duurt antwoorden lang? Diamond Forms, Flows & Docs toont uw relatie op maat gesneden formulieren met automatische e-mails en documenten in uw huisstijl.

Lees verder >
Compliance
Compliance
Voldoe aan de hoogste veiligheidseisen en compliance

Voldoen aan hoge veiligheids- en compliance eisen speelt een steeds grotere rol in organisaties. Veiligheid en wet- en regelgeving zijn belangrijke uitgangspunten van Diamond Forms, Flows & Docs. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download ons gratis whitepaper met bewezen klantcases.

Lees verder >
Time-to-market
Time-to-market
Bespaar kostbare tijd en speel snel in op marktontwikkelingen

Wilt u direct kunnen inspelen op veranderingen in de markt? Met Diamond Forms, Flows & Docs kunt u meteen aan de slag, zonder hoge investeringen. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download gratis onze whitepaper met handige tips en bewezen klantcases.

Lees verder >

Meer informatie of een demo?

Bel 085 042 00 71 of stuur een WhatsApp

Online demo