Diamond workflow management

Diamond is ontworpen om uw werkprocessen te vereenvoudigen en te optimaliseren met workflow management. Dankzij onze gebruiksvriendelijke interface kunt u snel aan de slag om eenvoudig workflows op te zetten die aansluiten bij uw specifieke behoeften. De juiste keuze maken voor uw organisatie? Ervaar Diamond zelf met een gratis online demo!

Online demo

Bij ieder bedrijf bestaan er werkzaamheden en processen waarbij handmatig informatie moet worden overgezet van het ene systeem naar het andere, soms worden zelfs nog papieren formulieren overgetypt. Met de workflow en automatisering mogelijkheden van Diamond is dit verleden tijd.

Automatiseer uw bedrijfsprocessen met workflow

Diamond biedt geavanceerde functies voor het beheren van complexe workflows. Met digitale formulieren worden allerhande processen geautomatiseerd. U kunt eenvoudig opvolgingen per formulier en relatie instellen en controles op ingevoerde data beheren.

De mailacties en koppelingen van Diamond zijn volledig aanpasbaar, zodat u de workflows van uw organisatie precies kunt afstemmen naar uw behoeften.

  • Stel automatische mailacties in die starten nadat uw relatie het formulier heeft verstuurd.
  • Stel herinneringen in om relaties een kans te geven het formulier op tijd in te vullen.
  • Laat formulier gegevens ophalen en wegschrijven naar uw eigen systemen en databases.
  • Stel automatische controles en validaties in op formulier gegevens.

Diamond integreert feilloos alle processen en maakt maximaal gebruik van gegevens waardoor uw werkprocessen en workflows makkelijk, foutloos, snel én veilig verlopen.

Workboard workflow tools
Diamond document generator)

Digitaal ondertekenen

Onderteken formulieren zoals overeenkomsten en offertes, met één klik, juridisch sluitend. Maak het uw relatie nog makkelijker. 

E-sign pagina
Betalingsdiensten Koppelen)

Online betalingen doen

Sta online betalingen toe in uw online formulieren. Diamond is te koppelen met alle bekende online payment providers.

Alle integraties
Functionaliteiten

Workflow mogelijkheden

Processen automatiseren is in enkele simpele stappen geregeld. Bekijk de uitzonderlijke workflow kenmerken van Diamond.

Data uitwisseling met andere software

De mogelijkheden om verbinding te maken met externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven zijn zeer uitgebreid. Sla gegevens onmiddellijk op in uw eigen systemen, zodra het formulier is verzonden. U stelt zelf in wanneer data acties uitgevoerd dienen te worden.

Opgehaalde gegevens zijn te gebruiken voor het invullen van velden en via samenvoegvelden in verschillende tekstvelden te plaatsen. 

Bekijk alle integratiemogelijkheden

Excelformules en -bestanden voor complexe berekeningen

Maak gebruik van uw eigen vertrouwde Excel formules. Ga zelfs een stap verder en integreer een bestaand Excel-bestand met alle benodigde formules om de berekeningen en lijsten te koppelen aan uw formulier. Iedere nieuwe Excel upload wordt vanzelf bijgewerkt in het formulier.

Automatische escalatieregels vastleggen

Stel vooraf regels in om automatisch te escaleren wanneer wordt voldaan aan de criteria die zijn gedefinieerd. U kunt zelf criteria definiëren voor het escaleren en de escalatieacties instellen wat er dan gebeurt.

Gegevens direct transformeren naar de gewenste schrijfwijze

Transformeer bij het verlaten van een veld de ingevoerde gegevens automatisch naar het juiste formaat voor uw organisatie. Diverse vooraf ingestelde transformaties voor Nederlandse postcode en (inter)nationale telefoonnummers staan standaard tot uw beschikking. Daarnaast kunt u uw eigen gedefinieerde transformaties toevoegen.

Automatiseer processen met workflow

Stel acties in om e-mails te verzenden en gegevens weg te schrijven naar de juiste systemen. Herhalende processen zoals het handmatig opmaken van bestanden en versturen van bevestigingen worden met Diamond volledig geautomatiseerd.

Flexibele routering na invullen

Na het invullen van een formulier kunt u de routering naar uw relaties of medewerkers op een intelligente manier inrichten. Maak de uit te voeren acties afhankelijk van de gegeven antwoorden op de vragen en gebruik de antwoorden als parameters in teksten van e-mail en documenten.

Geïntegreerd relatiebeheer

Met het geïntegreerde relatiebeheer kunt u vooraf relaties toevoegen en ze uitnodigingen sturen voor persoonlijke formulieren in hun eigen voorkeurstaal.  Daarnaast kan na het invullen van een formulier naast de reactie ook een nieuwe relatie aangemaakt worden. Zodat u deze nieuwe relatie daarna met persoonlijke uitnodigingen, in zijn voorkeurstaal, met vooraf ingevulde gegevens kunt benaderen.

STP formulier connecties integraties en generaties

Integreer processen en maak optimaal gebruik van gegevens

Met de data-connector van Diamond maakt u binnen een mum van tijd verbinding met uw eigen interne en externe systemen. En met de eigen API van Diamond kunt u automatisch formulieren maken én versturen vanuit uw eigen omgeving.

Zo koppelt u alles snel en eenvoudig aan elkaar in overzichtelijke workflows. Diamond is met zo goed als alle databases en applicaties te koppelen. En door de flexibele opzet is een nieuwe koppeling snel te configureren.

Het Diamond team helpt u graag met de verbindingen die workflow & straight through processing voor uw bedrijf realiseren.

Diamond kan gekoppeld worden met:

  • Back-office software
  • Verzekeringsplatformen
  • Externe databronnen
  • Betaalproviders
  • Authenticatie- en ondertekeningtools.

Lees meer over de integratie mogelijkheden van Diamond

Whitepaper

Maak een weloverwogen keuze met ons gratis whitepaper

De keuze voor nieuwe workflow en formulieren software is niet zomaar gemaakt. Maak een weloverwogen beslissing met een handige whitepaper, gebruik de checklists tips en bewezen klantcases om uw selectie te maken.

Gebruik de checklists, tips en bewezen klantcases in deze gratis gids om uw softwareselectie te maken. Ga volledig digitaal en zet uw processen om naar digitale workflow.

Verhoog de professionaliteit van uw organisatie en het gemak voor uw medewerkers, terwijl u eenvoudig voldoet aan alle compliance-regels. Download nu ons gratis whitepaper.

Veilige digitale formulieren

Meer informatie of een demo?

Bel 085 042 00 71 of stuur een WhatsApp

Online demo