Ervaar de kracht van digitaal ondertekenen

Met Diamond Forms, Flows & Docs is het mogelijk om uw formulieren met één klik, juridisch sluitend digitaal te ondertekenen. Laat uw contactgegevens achter en het Diamond team neemt contact met u op.

Scrive digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen 

Het is in Diamond mogelijk een digitaal formulier te ondertekenen door een handtekening te zetten met muis, touchscreen of door het invoegen van een afbeelding van een met de hand gezette handtekening.

 Daarnaast is het met Diamond mogelijk om formulieren zoals overeenkomsten, polissen en offertes, met één klik, juridisch sluitend digitaal te ondertekenen. Verkort uw verwerkingstijd en maakt het uw relatie nog makkelijker. 

We ondersteunen het digitaal ondertekenen via Scrive, een betrouwbare SaaS leverancier waarmee we een partnership hebben gesloten. De op blockchain gebaseerde software voldoet aan alle belangrijke wetten inzake elektronische handtekeningen en gegevensprivacy, inclusief eIDAS, GDPR, ESIGN en UETA.

Persoonlijke demo

Vraag een vrijblijvende demo aan

De keuze om met Diamond Forms, Flows & Docs te werken maakt u niet zomaar. Dat begrijpen we heel goed. Wilt u de kracht ervaren van onze alles-in-één oplossing?

Functionaliteiten

Uitzonderlijke mogelijkheden

Welke functies moeten we uitlichten om onuitwisbare indruk te geven van de uitgebreide mogelijkheden van Diamond? We geloven dat het een combinatie is van vele standaardfuncties en deze onderscheidende kenmerken.

Uitgebreide document generator

Met de document generator creëert u zelf alle sjablonen die u nodig heeft voor professionele communicatie met uw relaties. De mogelijkheden zijn legio. Gebruik uw eigen Word-documenten als stijlsjabloon of download en personaliseer het beschikbare basissjabloon.

  • Gebruik antwoorden uit formulier op de juiste plek in uw document.
  • Genereer tabellen afhankelijk van ingevoerde antwoorden.
  • Voeg gegenereerde documenten toe als parameter bij een webservice.
  • Verstuur documenten automatisch naar uw contactpersonen en mappen.
Data uitwisseling met andere software

De mogelijkheden om verbinding te maken met externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven zijn zeer uitgebreid. Sla gegevens onmiddellijk op in uw eigen systemen, zodra het formulier is verzonden. U stelt zelf in wanneer data acties uitgevoerd dienen te worden.

Opgehaalde gegevens zijn te gebruiken voor het invullen van velden en via samenvoegvelden in verschillende tekstvelden te plaatsen. 

Bekijk alle integratiemogelijkheden

Excelformules en -bestanden voor complexe berekeningen

Maak gebruik van uw eigen vertrouwde Excel formules. Ga zelfs een stap verder en integreer een bestaand Excel-bestand met alle benodigde formules om de berekeningen en lijsten te koppelen aan uw formulier. Iedere nieuwe Excel upload wordt vanzelf bijgewerkt in het formulier.

Meerdere talen binnen één formulier

Diamond ondersteunt meerdere talen voor één formulier. Alle antwoorden van de verschillende talen kunnen in een bestand worden geëxporteerd. U heeft geen gedoe meer met het combineren van verschillende bestanden. De verschillende talen kun je natuurlijk zelf beheren. Dat is niet beperkt tot alleen de vragen, antwoordopties, hint en helpteksten. Zodat u ultieme focus op uw contacten heeft.

Veilig wijzigingen aanbrengen in actief formulier

Of u nu enkele kleine wijzigingen moet aanbrengen of een formulier volledig moet reviseren, het risico om bestaande informatie te verliezen, leidt tot rommelige workflows en rapporten. Na elke bewerking slaat Diamond een nieuwe versie op, zodat ook de vorige versies beschikbaar blijven. En mooi meegenomen: er is meteen een reservekopie van het formulier. De kan, inclusief de volledige geschiedenis, op elk moment worden geraadpleegd. Maximale flexibiliteit voor u.

Maatwerk met 100% upgradegarantie

Volledige integratie binnen een specifiek bedrijfsproces dat echt uniek is voor uw organisatie en waar een standaardoplossing niet voldoet? Dan is het goed om te weten dat het Diamond team ruime ervaring heeft om extra functionaliteiten snel en betrouwbaar te ontwikkelen.

Diamond biedt 100% upgradegarantie op de combinatie van extra functionaliteiten en updates van het standaardproduct.

Flexibele hosting

Diamond kan on-premise, in de Cloud of bij een gecertificeerd Nederlands datacenter worden gehost. Het NL-based datacenter heeft een uitstekende backbone-verbinding en dat voldoet aan ISO 9001, 14001, 27001 en ISAE 3000/ SOC2 Type 1 certificering.

Automatiseer processen met workflow

Stel acties in om e-mails te verzenden en gegevens weg te schrijven naar de juiste systemen. Herhalende processen zoals het handmatig opmaken van bestanden en versturen van bevestigingen worden met Diamond volledig geautomatiseerd.

Overeenkomsten afhandelen

Tegenwoordig verwachten uw relaties direct online afhandeling van overeenkomsten zoals contracten en offertes, laat uw processen zo efficiënt mogelijk verlopen met digitaal onderteken van Diamond.

Vrijwel ieder denkbaar formulier is digitaal op te bouwen en elektronisch te ondertekenen. Met de automatische documentgeneratie en workflow van Diamond levert u het gesigneerde bestand meteen terug aan de gebruiker, als Word of PDF bestand, en volledig in lijn met uw branding.

Digital signature agreement
formulier documentgenerator

Complexe calculaties ondertekenen

Dankzij de geavanceerde mogelijkheden van Diamond maakt u complexe berekeningen direct in een formulier, via Excel formules in velden of door zelf een Excel sheet te uploaden.

Met de dataconnector worden digitale formulieren aangevuld met gegevens uit uw eigen systemen. Toon uw relatie direct variabele kostenberekeningen of gepersonaliseerde certificaten.

Laat uw relaties met de e-sign opties van Diamond een rechtsgeldige handtekening afgeven door middel van digitale ondertekening.

Digitale handtekeningen zijn onder andere te gebruiken bij:

  • contracten en overeenkomsten
  • online betalingen
  • offertes en polissen
  • naverrekeningen
  • certificaten en diplomas

Soepel en efficiënt online overeenkomsten sluiten. Gebruik de digitale handtekeningen van Diamond.

Het verhaal van

GGD Haaglanden

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Lees verder
Medische formulieren
Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg

Meer informatie met een handige whitepaper?

Wij begrijpen dat de keuze voor een formulier en workflow management tool niet van de ene op de andere dag gemaakt is.
Download onze handige gratis whitepaper met bewezen klantcases en maak een weloverwogen keuze.
Liever direct contact? Bel 085 042 00 71 of stuur een WhatsApp

Download whitepaper