Flexibele software die aansluit bij uw snelheid en organisatie

Gebruikt u veel verschillende soorten formulieren binnen uw organisatie? Worden dezelfde gegevens door verschillende afdelingen en medewerkers in diverse systemen ingevoerd en gebruikt? Dan zijn de digitale formulieren met workflow van Diamond Forms, Flows & Docs dé oplossing voor uw organisatie.

Online demo
Diamond Forms, Flows & Docs team

Flexibiliteit

Flexibel inzetbare software

Diamond Forms, Flows & Docs is flexibel en ondersteunt ieder soort werkproces met digitale formulieren. Van offertes, intakes, orders en aanmeldingen tot tests, evaluaties en marktonderzoek. Naast de vele standaard functionaliteiten zijn specifieke uitbreidingen mogelijk waardoor de software perfect aansluit bij uw wensen. 

Diamond Forms, Flows & Docs team

Organisatiebreed

Toepasbaar op iedere afdeling

Overal waar losse papieren- of hard geprogrammeerde formulieren gebruikt worden, verhoogt het omschakelen naar digitale formulieren de kwaliteit en levert tijdwinst op. Als u eenmaal de kracht van slimme digitale formulieren heeft ontdekt, merkt u dat u het bijna overal kunt toepassen. Verkoop, marketing, HRM, inkoop, operatie en financiën: ze kunnen allemaal hun eigen specifieke Diamond formulieren ontwikkelen en beheren.

Formulieren software dashboard

Data-uitwisseling

Koppel aan elk systeem

Met de flexibele data connector kunt u zelf, zonder te programmeren, formulieren definiëren en koppelen aan interne en externe gegevens en systemen. Diamond is met alles te koppelen of het nu een database, een API of een Excel bestand met complexe berekeningen betreft. Op deze wijze zijn gegevens uit elk systeem in formulieren te tonen of kunnen ingevulde gegevens uit formulieren rechtstreeks in andere systemen worden opgeslagen. En door de uitgebreide versionering kunt u formulieren ook aanpassen nadat ze in gebruik zijn genomen.

Digitaal formulier webservice
Functionaliteiten

Welke functionaliteiten maken deze flexibiliteit voor u mogelijk?

Uitgebreid aanbod van vraagtypen en geavanceerde instellingen

Diamond biedt een breed scala aan soorten vraag en velden zoals bestand, handtekening, IBAN-nummer en nationaliteit. U heef volledige controle over de instellingen, zoals: automatisch corrigeren, standaard en grenswaarden. De mogelijkheden om uw eigen help- en hintteksten toe te voegen maakt ons aanbod compleet.

Uw eigen toetsen maken en beoordelen

Met de score functionaliteit transformeert u eenvoudig een formulier in een online toets. Per vraag kunt u voor de mogelijke antwoorden de scores opgeven. Via zelf in te stellen formules wordt automatisch de eindscore berekend. Het resultaat van de afgeronde toets kunt u via een geautomatiseerde e-mail naar de deelnemer sturen en, via de data- connector, direct in uw eigen systeem bewaren.

Uw eigen afdelingen en teams toevoegen

Richt uw formulieren in per afdeling of team en zorg dat ingevulde formulieren bij de juiste persoon terecht komen. Met de uitgebreide instellingen kunnen dochterorganisaties hun online formulieren zelf volledig in richten. Deze functionaliteit is ook implementeerbaar voor franchisenemers.

De juiste rollen en rechten toekennen

Zorg dat de juiste mensen de juiste rechten hebben. U kunt precies instellen of een medewerker, afdeling of team formulieren kan maken, zien of alleen de uitslag kan bekijken en exporteren. Het is mogelijk in te stellen welke afdelingen welke formulieren kunnen beheren.

Geautomatiseerd e-mails versturen

Stel in dat de formulieren na invullen precies op de juiste plek terecht komen en zorg dat opvolging (eventueel) anders wordt ingeregeld.

Maatwerk met 100% upgradegarantie

Volledige integratie binnen een specifiek bedrijfsproces dat echt uniek is voor uw organisatie en waar een standaardoplossing niet voldoet? Dan is het goed om te weten dat het Diamond team ruime ervaring heeft om extra functionaliteiten snel en betrouwbaar te ontwikkelen.

Diamond biedt 100% upgradegarantie op de combinatie van extra functionaliteiten en updates van het standaardproduct.

Data uitwisseling met andere software

De mogelijkheden om verbinding te maken met externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven zijn zeer uitgebreid. Sla gegevens onmiddellijk op in uw eigen systemen, zodra het formulier is verzonden. U stelt zelf in wanneer data acties uitgevoerd dienen te worden.

Opgehaalde gegevens zijn te gebruiken voor het invullen van velden en via samenvoegvelden in verschillende tekstvelden te plaatsen. 

Bekijk alle integratiemogelijkheden

Unieke versionering

Diamond biedt uitgebreid versiebeheer waarin alle veranderingen in een formulier over de tijd worden bijgehouden. U heeft overzicht van de wijzigingen en kunt wijzigen maken in een gepubliceerd formulier. En hierbij worden alle antwoorden over alle versies voor u samengevoegd.

Wanneer u wijzigingen aanbrengt in een gepubliceerd formulier wordt automatisch het versienummer van het formulier aangepast. De wijziging wordt gekoppeld aan de persoon die de wijziging heeft doorgevoerd.

Excelformules en -bestanden voor complexe berekeningen

Maak gebruik van uw eigen vertrouwde Excel formules. Ga zelfs een stap verder en integreer een bestaand Excel-bestand met alle benodigde formules om de berekeningen en lijsten te koppelen aan uw formulier. Iedere nieuwe Excel upload wordt vanzelf bijgewerkt in het formulier.

Slim calculeren

Reageer snel op de markt

Met de mogelijkheden van Diamond kan uw relatie snel en op elk gewenst moment zelf een begroting of offerte maken. U kunt uw eigen formules definiëren en via de data connector gebruiken maken van uw huidige quote engine. Daarnaast kunnen uw eigen Excelbestanden worden gekoppeld. Het resultaat wordt direct getoond in het formulier. Vervolgens wordt een opgemaakte pdf-offerte automatisch gemaild. Met de offerte tools van Diamond bedient u uw klant rechtstreeks, creëert u de perfecte online uitstraling en maakt u sneller een offerte dan uw concurrent.

Digitaal formulier formules

Meertaligheid en vestigingsmodus

Corporate fit

Met Diamond is de internationale markt eenvoudig benaderbaar. Zo kunt u één formulier opstellen in meerdere talen en alle resultaten in één bestand downloaden. Dit maakt het beheer overzichtelijk en aanpassingen eenvoudig. En door het instellen van voorkeurstalen voor relaties, krijgen zij alle e-mails, zoals uitnodigingen en antwoorden, in hun eigen taal.

De vestigingsmodus maakt het mogelijk om voor ieder dochterbedrijf een eigen huisstijl met eigen gebruikers, afdelingen, e-mails, formulieren en werkstromen in te richten.

Meertalige formulieren
Diamond Forms, Flows & Docs team

100% upgradegarantie

Maatwerk zonder zorgen

Heeft u specifieke wensen waar onze standaardoplossingen niet voldoen? Dan is het goed om te weten dat het Diamond team ruime ervaring heeft om snel en betrouwbaar extra functionaliteiten te ontwikkelen. Waarbij u 100% upgradegarantie heeft op de combinatie van uw extra functionaliteiten en de updates van ons standaardproduct.

Diamond Forms, Flows & Docs team
Time management
Efficiëntie
Laat uw organisatie efficiënter werken

Is uw organisatie veel tijd kwijt door overtypen, corrigeren en informatie opzoeken? Worden Excel-bestanden in een doolhof van mappen op uw bedrijfsnetwerk bewaard? Zorg voor een efficiëntere bedrijfsvoering met digitale formulieren en geautomatiseerde processen via workflows die vóór u werken.

Lees verder >
Loyalty
Loyaliteit
Verhoog loyaliteit, uitstraling en gebruikerservaring

Moet u uw relatie ouderwetse en onhandige (papieren) formulieren laten invullen en duurt antwoorden lang? Diamond Forms, Flows & Docs toont uw relatie op maat gesneden formulieren met automatische e-mails en documenten in uw huisstijl.

Lees verder >
Compliance
Compliance
Voldoe aan de hoogste veiligheidseisen en compliance

Voldoen aan hoge veiligheids- en compliance eisen speelt een steeds grotere rol in organisaties. Veiligheid en wet- en regelgeving zijn belangrijke uitgangspunten van Diamond Forms, Flows & Docs. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download ons gratis whitepaper met bewezen klantcases.

Lees verder >
Time-to-market
Time-to-market
Bespaar kostbare tijd en speel snel in op marktontwikkelingen

Wilt u direct kunnen inspelen op veranderingen in de markt? Met Diamond Forms, Flows & Docs kunt u meteen aan de slag, zonder hoge investeringen. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download gratis onze whitepaper met handige tips en bewezen klantcases.

Lees verder >
Optimalisation
Optimalisatie
Maak effectiever gebruik van bestaande systemen en gegevens

Wordt binnen uw organisatie gewerkt met meerdere losse systemen of databanken die niet goed met elkaar communiceren? Pas zelf de uitgebreide integratie mogelijkheden van Diamond toe. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download nu ons gratis whitepaper, met bewezen klantcases.

Lees verder >

Meer informatie of een demo?

Bel 085 042 00 71 of stuur een WhatsApp

Online demo