Verhoog loyaliteit, uitstraling en gebruikerservaring

Moet u uw relatie ouderwetse en onhandige (papieren) formulieren laten invullen en duurt antwoorden lang? Diamond Forms, Flows & Docs toont uw relatie op maat gesneden formulieren met automatische e-mails en documenten in uw huisstijl.

Online demo
Digitale formulieren bekijken

Loyaliteit

Een vertrouwensrelatie opbouwen

Met de slimme vriendelijke en vooraf ingevulde formulieren in uw huisstijl ervaren uw relaties en medewerkers een persoonlijke, servicegerichte benadering. Diamond Forms, Flows & Docs verhoogt met online formulieren de gebruikerservaring, versterkt de loyaliteit en het vertrouwen.

Diamond Forms, Flows & Docs team

Directe terugkoppeling

Verhoog uw service

Hoe vaak gebeurt het dat een vraag niet duidelijk is ingevuld of er aanvullende vragen gesteld moeten worden? Dan moet u uw relatie weer lastigvallen. Wat niet alleen u tijd en geld kost maar vooral door uw relatie als onhandig en frustrerend wordt ervaren.

Met Diamond vergroot u uw service door uw relaties direct van de perfecte feedback te voorzien. Alle  documenten, inclusief gegevens en berekeningen, worden gegenereerd en gepresenteerd in uw huisstijl en automatisch  toegevoegd aan de verzonden e-mail na het invullen van een formulier.

Diamond automatische mailacties

Vooraf invullen

Wees persoonlijk

Niets is zo frustrerend voor een relatie dan zijn eigen gegevens in te voeren, terwijl hij weet dat ze bij u bekend zijn. Gebruik de data connector van Diamond om gegevens op te halen en gebruiken in uw online formulier ter controle en correctie en sla ze automatisch op.

API en webservice formulieren
Functionaliteiten

Deze functionaliteiten helpen u loyaliteit te versterken

Intuïtieve formuliereditor

Via de intuïtieve formuliereditor sleept u vragen eenvoudig op uw formulier. Door te wisselen naar de verkenner wordt direct een gestructureerd overzicht van uw formulier getoond. Vragen, vragensets, secties of hele pagina's sleept versleept u eenvoudig binnen het formulier, zijn met één muisklik gekopieerd, of bewaart u als set voor andere formulieren. U heeft direct toegang tot alle relevante formulierinstellingen zoals de vormgeving, verzendacties en deelmogelijkheden.

Eigen documentsjablonen definiëren

Met Diamond voegt u ingevoerde gegevens met een documentsjabloon samen tot een Word- en/of PDF-document. Voeg u eigen standaard toe of start met een van de beschikbare basissjablonen en personaliseer deze naar wens. U kunt zelf geavanceerde functionaliteit, zoals voorwaardelijke tabellen, aan uw documentsjabloon toevoegen.

Uitgebreide logica

In Diamond voegt u eenvoudig logica toe aan hele pagina’s, secties, vragensets of individuele vragen om ze te verbergen, te tonen, verplicht of optioneel te maken. U kunt condities combineren voordat de regel wordt uitgevoerd en velden vergelijken met andere velden of met een vaste waarde. Zo richt u uw formulier zo in dat alleen relevante vragen worden getoond.

Herhalende vragen(set)

Wanneer het vooraf niet duidelijk is hoeveel antwoorden uw relatie gaat geven, bijvoorbeeld wanneer u vraagt naar afgeronde opleidingen en de datum van het behalen van het diploma, dan kan de gebruiker zelf het aantal antwoorden(sets) toevoegen.

Uitgebreide stijleditor

Met de Diamond stijleditor heeft u zelf de controle over de vormgeving van uw formulieren. Uw logo invoegen, uw huisstijlkeuren instellen en uw eigen lettertype toevoegen, de lettergrootte en regelafstand opgeven of de header en footer van uw website toevoegen doet u eenmalig in uw eigen stijlsjabloon. U maakt gebruik van formulieren zonder zichtbare Diamond-branding.

Flexibele e-mailsjablonen

Diamond biedt uitgebreide mogelijkheden om uw eigen e-mailsjablonen voor (verlopen) uitnodigingen, herinneringen, bevestigingen, en notificaties te definiëren. U kunt zowel alle contactgegevens als de ingevulde gegevens gebruiken om gepersonaliseerde e-mailsjablonen op te stellen. Via de handige samenvoegvelden kunt u met één sjabloon namens verschillende vestigingen reageren.

Responsive formulieren

Bekijk en test het formulier op desktop, tablet en mobiel.

Geïntegreerd portal

Sta uw relaties toe in te loggen op hun eigen formulierportal om alle (in te vullen) formulieren te zien en alle reeds ingevulde formulieren te bekijken. Het Diamond team denk met u mee en ontwikkelt uw portal graag in uw eigen huisstijl. Inclusief SAML en AzureAD integratie.

Maak het makkelijk

Benut interactiviteit

Een goed online formulier maken is niet hetzelfde als een papieren A4tje 1-op-1 online te plaatsen. Voorkom de fout om de inhoud 1-op-1 te kopiëren. Ontdek de verscheidenheid aan interactieve mogelijkheden die Diamond biedt zoals interactieve help, condities op velden, secties en formulieren en repeterende secties en velden.

U kunt uw formulieren op uw website plaatsen, of delen via een link of een QR-code in een folder. Voor persoonlijke formulieren kunt u in één keer e-mailuitnodigingen met unieke links naar uw relaties versturen.

Digitale formulieren van Diamond

Stijlsjablonen

Bescherm uw identiteit

Met heldere en mooie formulieren wordt de respons hoger. Diamond biedt u de mogelijkheid formulieren volledig op te maken in uw huisstijl, inclusief uw logo, kleurenpalet, lettertype en formulierindeling. Daarnaast heeft u de mogelijkheid voor bepaalde formulieren uitzonderingen te maken, uw eigen start- en bedankpagina’s in te richten en documentsjablonen toe te voegen. Ook kunt uw voor dochterbedrijven een eigen stijl gebruiken. Zo is alle communicatie herkenbaar en betrouwbaar.

Formulieren styling bewerken
Diamond Forms, Flows & Docs team

Documentsjablonen

Snelle feedback

Nog te vaak moeten formulieren intern worden verwerkt voordat ze naar de relatie worden teruggestuurd. Die ouderwetse manier van communiceren werkt niet meer. Om uw relaties betrokken en loyaal te houden, verwachten ze direct uw reactie op de informatie die ze u verstrekken. Diamond levert uw organisatie deze directe feedback. Meteen in het formulier, of na afronding in een e-mailbericht, met het toepasselijk document op maat voorzien van ingevulde, berekende of opgehaalde gegevens. De mogelijkheden van de documenten module zijn uitgebreid, flexibel en ondersteunen de meest complexe processen.

Lees meer over de document generator van Diamond

formulieren en documenten templates

Geïntegreerd portal

Creëer transparantie

Geef uw relaties toegang tot het geïntegreerde Diamond portaal. Door alle mogelijke formulieren en al ingevulde formulieren op één plek samen te brengen, biedt u naast gemak ook transparantie voor uw klanten. Ze hoeven niet berichten terug te zoeken in hun e-mailbox en kunnen ze jaren later informatie opzoeken. Uw klant heeft zo volledige controle over zijn eigen gegevens.

Diamond Forms, Flows & Docs team
Flexibilty
Flexibiliteit
Flexibele software die aansluit bij uw snelheid en organisatie

Gebruikt u veel verschillende soorten formulieren binnen uw organisatie? Worden dezelfde gegevens door verschillende afdelingen en medewerkers in diverse systemen ingevoerd en gebruikt? Dan zijn de digitale formulieren met workflow van Diamond Forms, Flows & Docs dé oplossing voor uw organisatie.

Lees verder >
Time management
Efficiëntie
Laat uw organisatie efficiënter werken

Is uw organisatie veel tijd kwijt door overtypen, corrigeren en informatie opzoeken? Worden Excel-bestanden in een doolhof van mappen op uw bedrijfsnetwerk bewaard? Zorg voor een efficiëntere bedrijfsvoering met digitale formulieren en geautomatiseerde processen via workflows die vóór u werken.

Lees verder >
Compliance
Compliance
Voldoe aan de hoogste veiligheidseisen en compliance

Voldoen aan hoge veiligheids- en compliance eisen speelt een steeds grotere rol in organisaties. Veiligheid en wet- en regelgeving zijn belangrijke uitgangspunten van Diamond Forms, Flows & Docs. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download ons gratis whitepaper met bewezen klantcases.

Lees verder >
Time-to-market
Time-to-market
Bespaar kostbare tijd en speel snel in op marktontwikkelingen

Wilt u direct kunnen inspelen op veranderingen in de markt? Met Diamond Forms, Flows & Docs kunt u meteen aan de slag, zonder hoge investeringen. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download gratis onze whitepaper met handige tips en bewezen klantcases.

Lees verder >
Optimalisation
Optimalisatie
Maak effectiever gebruik van bestaande systemen en gegevens

Wordt binnen uw organisatie gewerkt met meerdere losse systemen of databanken die niet goed met elkaar communiceren? Pas zelf de uitgebreide integratie mogelijkheden van Diamond toe. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download nu ons gratis whitepaper, met bewezen klantcases.

Lees verder >

Meer informatie of een demo?

Bel 085 042 00 71 of stuur een WhatsApp

Online demo