Istock 1185622576

Flexibiliteit

Flexibel inzetbare software

Diamond Online Forms is flexibel en ondersteunt ieder soort werkproces. Van offertes, intakes, orders en aanmeldingen tot tests, evaluaties en marktonderzoek. Naast de vele standaard functionaliteiten zijn specifieke uitbreidingen mogelijk waardoor de software perfect aansluit bij uw wensen.

Organsatiebreed

Toepasbaar op iedere afdeling

Overal waar losse papieren- of hard geprogrammeerde formulieren gebruikt worden, verhoogt het omschakelen naar digitale formulieren de kwaliteit en levert tijdwinst op. Als u eenmaal de kracht van slimme digitale formulieren heeft ontdekt, merkt u dat u het bijna overal kunt toepassen. Verkoop, marketing, HRM, inkoop, operatie en financiën: ze kunnen allemaal hun eigen specifieke Diamond formulieren ontwikkelen en beheren.

Data-uitwisseling 

Koppel aan elk systeem

Met de flexibele data connector kunt u zelf, zonder te programmeren, formulieren definiëren en koppelen aan interne en externe gegevens en systemen. Diamond is met alles te koppelen of het nu een database, een API of een Excel bestand met complexe berekeningen betreft. Op deze wijze zijn gegevens uit elk systeem in formulieren te tonen of kunnen ingevulde gegevens uit formulieren rechtstreeks in andere systemen worden opgeslagen. En door de uitgebreide versionering kunt u formulieren ook aanpassen nadat ze in gebruik zijn genomen.

Diamond biedt een breed scala aan soorten vraag en velden zoals bestand, handtekening, IBAN-nummer en nationaliteit. U heef volledige controle over de instellingen, zoals: automatisch corrigeren, standaard en grenswaarden. De mogelijkheden om uw eigen help- en hintteksten toe te voegen maakt ons aanbod compleet.
Met de score functionaliteit transformeert u eenvoudig een formulier in een online toets. Per vraag kunt u voor de mogelijke antwoorden de scores opgeven. Via zelf in te stellen formules wordt automatisch de eindscore berekend. Het resultaat van de afgeronde toets kunt u via een geautomatiseerde e-mail naar de deelnemer sturen en, via de data- connector, direct in uw eigen systeem bewaren.
Richt uw formulieren in per afdeling of team en zorg dat ingevulde formulieren bij de juiste persoon terecht komen. Met de uitgebreide instellingen kunnen dochterorganisaties hun online formulieren zelf volledig in richten. Deze functionaliteit is ook implementeerbaar voor franchisenemers.
Zorg dat de juiste mensen de juiste rechten hebben. U kunt precies instellen of een medewerker, afdeling of team formulieren kan maken, zien of alleen de uitslag kan bekijken en exporteren. Het is mogelijk in te stellen welke afdelingen welke formulieren kunnen beheren.
Stel in dat de formulieren na invullen precies op de juiste plek terecht komen en zorg dat opvolging (eventueel) anders wordt ingeregeld.
Volledige integratie binnen een specifiek bedrijfsproces dat echt uniek is voor uw organisatie en waar een standaardoplossing niet voldoet? Dan is het goed om te weten dat het Diamond team ruime ervaring heeft om extra functionaliteiten snel en betrouwbaar te ontwikkelen. Diamond biedt 100% upgradegarantie op de combinatie van extra functionaliteiten en updates van het standaardproduct.
De mogelijkheden om verbinding te maken met externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven zijn zeer uitgebreid. Sla gegevens onmiddellijk op in uw eigen systemen, zodra het formulier is verzonden. U stelt zelf in wanneer data acties uitgevoerd dienen te worden. Opgehaalde gegevens zijn te gebruiken voor het invullen van velden en via samenvoegvelden in verschillende tekstvelden te plaatsen.
Bekijk alle integratiemogelijkheden
Diamond biedt uitgebreid versiebeheer waarin alle veranderingen in een formulier over de tijd worden bijgehouden. U heeft overzicht van de wijzigingen en kunt wijzigen maken in een gepubliceerd formulier. En hierbij worden alle antwoorden over alle versies voor u samengevoegd. Wanneer u wijzigingen aanbrengt in een gepubliceerd formulier wordt automatisch het versienummer van het formulier aangepast. De wijziging wordt gekoppeld aan de persoon die de wijziging heeft doorgevoerd.
Maak gebruik van uw eigen vertrouwde Excel formules. Ga zelfs een stap verder en integreer een bestaand Excel-bestand met alle benodigde formules om de berekeningen en lijsten te koppelen aan uw formulier. Iedere nieuwe Excel upload wordt vanzelf bijgewerkt in het formulier.

Slim calculeren

Reageer snel op de markt

Met de mogelijkheden van Diamond kan uw relatie snel en op elk gewenst moment zelf een begroting of offerte maken. U kunt uw eigen formules definiëren en via de data connector gebruiken maken van uw huidige quote engine. Daarnaast kunnen uw eigen Excelbestanden worden gekoppeld. Het resultaat wordt direct getoond in het formulier. Vervolgens wordt een opgemaakte pdf-offerte automatisch gemaild. Met de offerte tools van Diamond bedient u uw klant rechtstreeks, creëert u de perfecte online uitstraling en maakt u sneller een offerte dan uw concurrent.

Meertaligheid en vestigingsmodus

Corporate fit

Met Diamond is de internationale markt eenvoudig benaderbaar. Zo kunt u één formulier opstellen in meerdere talen en alle resultaten in één bestand downloaden. Dit maakt het beheer overzichtelijk en aanpassingen eenvoudig. En door het instellen van voorkeurstalen voor relaties, krijgen zij alle e-mails, zoals uitnodigingen en antwoorden, in de hun eigen taal.

De vestigingsmodus maakt het mogelijk om voor ieder dochterbedrijf een eigen huisstijl met eigen gebruikers, afdelingen, e-mails, formulieren en werkstromen in te richten.

100% upgradegarantie

Maatwerk zonder zorgen

Heeft u specifieke wensen waar onze standaardoplossingen niet voldoen? Dan is het goed om te weten dat het Diamond team ruime ervaring heeft om snel en betrouwbaar extra functionaliteiten te ontwikkelen. Waarbij u 100% upgradegarantie heeft op de combinatie van uw extra functionaliteiten en de updates van ons standaardproduct.

Benefitsmood3