Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen 

Het is in Diamond mogelijk een digitaal formulier te ondertekenen door een handtekening te zetten met muis, touchscreen of door het invoegen van een afbeelding van een met de hand gezette handtekening. Daarnaast is het met Diamond mogelijk om formulieren zoals overeenkomsten, polissen en offertes, met één klik, juridisch sluitend digitaal te ondertekenen. Verkort uw verwerkingstijd en maakt het uw relatie nog makkelijker. 

We ondersteunen het digitaal ondertekenen via Scrive, een betrouwbare SaaS leverancier waarmee we een partnership hebben gesloten. De op blockchain gebaseerde software voldoet aan alle belangrijke wetten inzake elektronische handtekeningen en gegevensprivacy, inclusief eIDAS, GDPR, ESIGN en UETA.

Persoonlijke demo

Vraag een vrijblijvende demo aan

De keuze om met Diamond Forms, Flows & Docs te werken maakt u niet zomaar. Dat begrijpen we heel goed. Wilt u de kracht ervaren van onze alles-in-één oplossing?

De mogelijkheden om verbinding te maken met externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven zijn zeer uitgebreid. Sla gegevens onmiddellijk op in uw eigen systemen, zodra het formulier is verzonden. U stelt zelf in wanneer data acties uitgevoerd dienen te worden. Opgehaalde gegevens zijn te gebruiken voor het invullen van velden en via samenvoegvelden in verschillende tekstvelden te plaatsen.
Bekijk alle integratiemogelijkheden
Maak gebruik van uw eigen vertrouwde Excel formules. Ga zelfs een stap verder en integreer een bestaand Excel-bestand met alle benodigde formules om de berekeningen en lijsten te koppelen aan uw formulier. Iedere nieuwe Excel upload wordt vanzelf bijgewerkt in het formulier.
Diamond ondersteunt meerdere talen voor één formulier. Alle antwoorden van de verschillende talen kunnen in een bestand worden geëxporteerd. U heeft geen gedoe meer met het combineren van verschillende bestanden. De verschillende talen kun je natuurlijk zelf beheren. Dat is niet beperkt tot alleen de vragen, antwoordopties, hint en helpteksten. Zodat u ultieme focus op uw contacten heeft.
Of u nu enkele kleine wijzigingen moet aanbrengen of een formulier volledig moet reviseren, het risico om bestaande informatie te verliezen, leidt tot rommelige workflows en rapporten. Na elke bewerking slaat Diamond een nieuwe versie op, zodat ook de vorige versies beschikbaar blijven. En mooi meegenomen: er is meteen een reservekopie van het formulier. De kan, inclusief de volledige geschiedenis, op elk moment worden geraadpleegd. Maximale flexibiliteit voor u.
Volledige integratie binnen een specifiek bedrijfsproces dat echt uniek is voor uw organisatie en waar een standaardoplossing niet voldoet? Dan is het goed om te weten dat het Diamond team ruime ervaring heeft om extra functionaliteiten snel en betrouwbaar te ontwikkelen. Diamond biedt 100% upgradegarantie op de combinatie van extra functionaliteiten en updates van het standaardproduct.
Diamond kan on-premise, in de Cloud of bij een gecertificeerd Nederlands datacenter worden gehost. Het NL-based datacenter heeft een uitstekende backbone-verbinding en dat voldoet aan ISO 9001, 14001, 27001 en ISAE 3000/ SOC2 Type 1 certificering.

Overeenkomsten afhandelen

Tegenwoordig verwachten uw relaties direct online afhandeling van overeenkomsten zoals contracten en offertes, laat uw processen zo efficiënt mogelijk verlopen met digitaal onderteken van Diamond. Vrijwel ieder denkbaar formulier is digitaal op te bouwen en elektronisch te ondertekenen. Met de automatische documentgeneratie en workflow van Diamond levert u het gesigneerde bestand meteen terug aan de gebruiker, als Word of PDF bestand, en volledig in lijn met uw branding.

Modern Economists

Complexe calculaties ondertekenen

Dankzij de geavanceerde mogelijkheden van Diamond maakt u complexe berekeningen direct in een formulier, via Excel formules in velden of door zelf een Excel sheet te uploaden. Met de dataconnector worden digitale formulieren aangevuld met gegevens uit uw eigen systemen. Toon uw relatie direct variabele kostenberekeningen of gepersonaliseerde certificaten. Met de e-sign opties van Diamond kan een rechtsgeldige handtekening worden afgegeven door middel van digitale ondertekening. Digitale handtekeningen zijn onder andere te gebruiken bij:

  • contracten en overeenkomsten
  • online betalingen
  • offertes en polissen
  • naverrekeningen
  • certificaten en diplomas

Soepel en efficiënt online overeenkomsten sluiten. Gebruik de digitale handtekeningen van Diamond.