De gezondheidszorg staat bekend om de grote hoeveelheid papierwerk. Formulieren worden gebruikt voor patiëntendossiers, recepten, urenregistratie, onderzoeksuitslagen en meer. Digitale formulieren zijn daarom ideaal om deze toe te passen binnen de organisatie.

Uw belangrijkste voordelen

 • Definiëren en volgen van uw zorgprocessen met o.a. workflow, preventieve waarschuwingen en logboeken.
 • Maak formulieren voor o.a. patiëntendossiers, medicijnregistraties, urenregistraties, of onderzoeksaanvragen.
 • Medische formulieren met condities, koppelingen, automatische correcties, vooraf ingevulde gegevens, etc.
 • Koppel via de data connector formulieren aan de uw vertrouwde Excel bestanden interne of externe rekentools.
 • Maak meertalige, AVG proof, flexibele en digitale ondertekende formulieren.
 • Faciliteer juridisch geldige digitale ondertekeningen.
 • Verzorg gemakkelijk de sollicitatie en onboarding van medewerkers.
 • Minder administratie, nooit meer overtypen of verkeerd ingevulde formulieren.
 • Speel snel in op ontwikkelingen. U past namelijk zelf snel, eenvoudig uw formulieren aan zonder ICT afdeling.
Download nu onze gratis whitepaper


Wilt u meer weten?
Download direct onze whitepaper of plan een persoonlijke demo in met een specialist!

Patiënt- en medicijnregistraties

Efficiënte bedrijfsvoering

Bij het invullen van uitgebreide patiënt en medische formulieren die gedetailleerde informatie opvragen is de kans aanwezig dat een deel van de vragen onvolledig worden ingevuld. Dit zorgt dat u veel tijd kwijt bent met het achterhalen van ontbrekende of corrigeren van verkeerd ingevulde gegevens. Met Diamond kunt u dit ondervangen met de volgende functies:

 • koppelingen en workflow met databases en bestanden
 • bekende gegevens worden vooraf ingevuld
 • automatische correcties
 • condities op vragen, vragensets en pagina’s
 • flexibele beoordelingsopties voor eigen medewerkers

100% veilig

Vertrouwd en zorgeloos

In de gezondheidssector waar de meeste gegevens privacygevoelig zijn, zou het een ramp zijn als er niet wordt voldaan aan de hoge veiligheids- en compliance eisen. Als u gebruik maakt van Diamond voldoet u moeiteloos aan alle moderne compliance vereisten. Zo kunt u zelf categoriën voor gegevensclassificatie van uw organisatie maken en beheren. Verwijderde gegevens zijn 100% verwijderd (GDPR-compatibel). Formulieren en e-mails worden versleuteld opgeslagen en verzonden. Hierdoor kan uw organisatie vertrouwd en zorgeloos te werk gaan.

Snelle eenvoudige registraties

Koppel uw systemen

Maak gebruik van andere systemen en bronnen om uw werk- en zorgprocessen te stroomlijnen. Met Diamond heeft u onbeperkte mogelijkheden om verbinding te maken met interne en externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven.

Het koppelen van gegevens uit databases, Excel-bestanden, interne of externe webservices en API’s is met Diamond een fluitje van een cent. Zo is het mogelijk om gegevens uit elk systeem in digitale formulieren te tonen en kunnen gegevens uit ingevulde formulieren rechtstreeks in andere systemen worden opgeslagen.

Digitale ondertekening

Direct certificaten afgeven

Standaard zorg formulieren die worden verleend volgens geldende administratieve voorschriften kunnen steeds vaker digitaal ondertekend worden. Hier kan uw organisatie van profiteren.

Met Diamond kunt u uw relatie op een intelligente manier door het formulier leiden. Afhankelijk van de ingevoerde antwoorden, kunt u vragen(sets) tonen of verbergen en secties of pagina’s overslaan. Vrijwel elke denkbare afhankelijkheid is te realiseren door de flexibiliteit van Diamond. Hiermee garandeert u dat uw relatie de juiste informatie afgeeft en de ideale gebruikerservaring beleefd.

Deskundig maatwerk

Speel in op ontwikkelingen

De gezondheidszorg ontwikkelt zich snel, dit brengt dan ook een aantal geweldige mogelijkheden met zich mee. Het Diamond team biedt uw organisatie maatwerk en de mogelijkheid om extra functionaliteiten snel en betrouwbaar te laten ontwikkelen. Door de snelle implementatie speelt u snel in op interne en externe marktbehoeftes. Zo ervaart u direct resultaat en ROI.