Verzekeringen in een snel veranderende wereld

Nieuwe technologieën transformeren zakelijke verzekeringen. Automatisering vervangt snel standaardwerk. Diamond Forms, Flows & Docs automatiseert tijdrovende processen, waardoor u méér tijd heeft voor persoonlijk klantcontact.

Online demo

Voorkom fouten en onnodige werkzaamheden in zakelijke verzekeringen; zo worden de kosten teruggebracht en de risico’s verkleind. Diamond is een goede bekende in de verzekeringsbranche.

Toepassingen in verzekeringen

  • Minder administratie: nooit meer overtypen of verkeerd ingevulde formulieren.
  • Laat respondenten alleen invullen wat nodig is met vooringevulde formulieren
  • Faciliteer uw volledige naverrekeningsproces via online formulieren, persoonlijke e-mail uitnodigingen en koppelingen met uw eigen systemen.
  • Vraag online de UBO gegevens van uw relaties op. Inclusief informatie van externe bronnen en alle nodige controles.
  • Geef direct online polisoffertes en certificaten af voor zakelijke verzekeringen.

Met de flexibiliteit van Diamond bouwt u zelf eenvoudig formulieren op die voldoen aan alle AVG en veiligheidseisen, zonder ICT afdeling!

Verzekering gegevens veilig verwerken

Verzekering offerteaanvraag

formbuilder app online

Zakelijke polisoffertes afgeven 

Door de complexiteit van de producten is in de zakelijke verzekeringsmarkt het nog niet gebruikelijk om online diensten aan te bieden. Met de flexibele calculatietool kunnen makelaars direct online een aansprakelijkheidsverzekering bieden aan hun zakelijke klanten.

Voor complexe berekeningen kunt u onze formulieren koppelen via de data-connector aan uw vertrouwde Excel bestanden of externe rekentools. Uw klant is hierdoor direct op de hoogte. Daarnaast kunnen prospects, klanten en makelaars online een calculatie aanvragen. Wijzigt uw Excel? Dan kunt u direct een nieuwe versie uploaden en staat dit meteen online.

Binnen 5 minuten een polis met certificaat

Bij het afgeven van specifieke aansprakelijkheidsverzekeringen is snelheid steeds belangrijker. Binnen de huidige processen komen polis aanvragen via de e-mail binnen. Deze worden vervolgens handmatig overgenomen voor premieberekening en ter controle op de sanctielijst gezet voordat er een offerte kan worden opgesteld.

Dit gecompliceerde én tijdrovende aanvraagproces is met Diamond Forms, Flows & Docs verleden tijd.

  • De premie wordt direct berekend en getoond.
  • De controle vindt plaats via het VNAB Sanctiepl@tform.
  • Online betaling wordt uitgevoerd in het formulier.
  • Uw klant ontvangt binnen enkele minuten het certificaat, de polis én de factuur via e-mail.

Verzekering polisuitgave

Verzekeringen software forms
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg
Het verhaal van

Nyenrode

Nyenrode Business University gebruikt de dynamische formulieren van Diamond Forms, Flows & Docs op haar website om inschrijfprocessen soepel te laten verlopen. Via integratie met eigen systemen en databases zijn handmatige aanpassingen niet meer nodig. Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is.

Lees verder
Digitale processen forms
Het verhaal van

GGD Haaglanden

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Lees verder
Medische formulieren
Het verhaal van

Holland Herstel Groep

Holland Herstel Groep (HHG) gebruikt Diamond Forms, Flows & Docs via een mobiele app op locatie. Doormiddel van identificerende barcodes worden gegevens geregistreerd bij het juiste object. De barcodes zijn direct in het formulier te scannen met de camera van een mobiel of tablet. Zonder langdurig zoeken of lange ID codes over te typen.

Lees verder
Formulieren op locatie buitendienst

Naverrekening

naverrekening formbuilder software

Bied een betere ervaring

Tijdens het gehele proces kunt u rekenen op Diamond. Zo kunnen gegevens die reeds bekend zijn vooraf worden ingevuld en hoeft de polishouder alleen de gegevens in te vullen voor zijn verzekeringen en dekkingen. Hierdoor hoeven gegevens maar één keer worden ingevoerd. Een opluchting voor uw relatie.

Nadat de formulieren zijn klaargezet ontvangen relaties via e-mail een uitnodiging om de gegevens te controleren en waar nodig aan te vullen. Na de interne controle kunnen de antwoorden automatisch geplaatst en verwerkt worden in uw back-office.

Met de korte, vriendelijke en efficiënte formulieren van Diamond, ervaren uw relaties een meer persoonlijke benadering. Hun antwoorden worden snel en efficiënt verwerkt waardoor zij zich zeker voelen om met u zaken te doen.

Veilig, flexibel en digitaal ondertekend

In Diamond realiseert u eenvoudig een meertalig, vooraf ingevuld formulier voor zakelijke verzekeringen. Waarmee u bijvoorbeeld bij uw relaties de identiteit van de UBO uitvraagt en ze digitaal kunnen ondertekenen. 

Vanzelfsprekend kunnen de opgevraagde gegevens via de data-connector direct worden doorgestuurd naar uw eigen applicaties of bijvoorbeeld het VNAB Sanctiepl@tform.

UBO check verzekeringen

Verzekeringen online vragenlijsten programma

Schadeafhandeling

digitaal formulier opbouwen

Versnel het dagelijkse werk

Het verwerken van schadeclaims voor zakelijke verzekeringen is een complexe taak. Schadehandelaren werken als spin in het web samen met makelaars, advocaten en schade-experts. Met Diamond zorgt u ervoor dat alle benodigde informatie op de juiste manier beschikbaar is. Vanaf het moment dat een schade wordt gemeld zet u met Diamond de procedure in gang en houdt u het overzicht van de verschillende stappen. 

Werk met ketenintegratie en voorkom overbodige taken, onnodig typwerk en fouten. Run uw bedrijf soepel en houd de controle.

Mogelijke integraties

Een goede bekende in de zakelijke assurantiemarkt

Meer informatie of de handige gratis whitepaper downloaden?

Download whitepaper