Organiseer uw vereniging met Diamond

Als vereniging is het van belang om uw leden op alle vlakken zo goed mogelijk te ondersteunen en verder te helpen. Diamond Forms, Flows & Docs biedt u die mogelijkheden. Diamond zelf ervaren? Vraag vandaag een gratis demo aan!

Online demo

Relevantie, transparantie en communicatie zijn prioriteiten voor vrijwel iedere vereniging en stichting. Met Diamond maakt u het delen van informatie, kennis en het faciliteren van communicatie makkelijker. Online formulieren met workflows en documentgeneratie voorkomen fouten en verhogen uw efficiëntie.

Vereniging toepassingen

 • Verminder de administratie, nooit meer overtypen of verkeerd ingevulde formulieren binnen uw vereniging.
 • Verzorg inschrijvingen, uitschrijvingen, mutaties en klachtenafhandeling met eenvoudige online formulieren die direct gekoppeld zijn met uw administratiesystemen.
 • Organiseer eenvoudig o.a. online onderzoeken, testen, polls en enquêtes.
 • Stel per individueel lid styling, e-mails en templates in.
 • Pas zelf snel, eenvoudig uw formulieren en bijbehorende workflows aan zonder programmeren.
 • Maak meertalige, AVG proof, flexibele en digitaal ondertekende formulieren.
 • Verwerk automatisch betalingen voor het verenigingslidmaatschap.
 • Verzorg gemakkelijk de onboarding van leden.

Diamond laat uw vereniging efficiënter werken door slimme formulieren te combineren met systeemintegraties en automatische workflows. 

Veilige vereniging formulieren

Inschrijvingsformulier

slim formulier inschrijving

Direct inschrijven

Richt met Diamond een efficiënt aanmeldproces in voor uw vereniging. De volgende functies van Diamond stellen uw vereniging in staat om gegevens in één keer goed op te slaan en niet achteraf te hoeven verbeteren of opnieuw op te vragen:

 • Koppelingen met databases en bestanden om bekende gegevens vooraf in te vullen en aanpassingen direct te verwerken.
 • Condities op vragen, vragensets en pagina’s zodat alleen relevante vragen worden getoond.
 • Automatische correcties van ingetikte gegevens.
 • Interne ‘controle en verbeter’ opties voor uw eigen medewerkers.

Verwerk betalingen

Met Diamond worden complexe berekeningen gemaakt en online betalingen afgerond voor uw vereniging, direct in het formulier. Dynamische formulieren maken calculaties op basis van ingevulde en gekoppelde gegevens, zo toont u meteen de exacte prijs in formulieren. Door middel van de beschikbare koppelingen met de bekende betaalproviders zoals Mollie plaatst u een betalingsoptie in ieder gewenst formulier.

Betaalformulier

machtiging formulier online
Het verhaal van

GGD Haaglanden

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Lees verder
Medische formulieren
Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg

Kandidaatstellingformulier

digitaal formulier verenigingen

Persoonsgegevens verwerken

Als vereniging gebeurt het regelmatig dat er privacygevoelige informatie via formulieren wordt verzonden. Beveiligingsmaatregelen zijn belangrijk om zorgen dat de informatie niet zomaar uitlekt. Met Diamond voldoet u direct aan de volgende veiligheid en compliance eisen:

 • AVG-support voor velden.
 • Periodieke pentests.
 • On premise, cloud hosting in Nederland of cloud optie bij alle bekende cloud leveranciers.

Onderscheidende huisstijlen

Met Diamond bent u als overkoepelende vereniging in staat om per individueel lid styling, e-mails, templates en talen in te stellen. Zo kan elk lid van de vereniging zijn eigen styling en gepersonaliseerde elementen invoegen maar kunt u alle informatie ontvangen op een uniforme manier.

Formulier opmaken

Formulier Customizen

Klachtformulier

dynamisch formulier klachten

Compliant klachtafhandeling

Als branchevereniging wilt u uiteraard de beste ervaring voor uw leden en hun cliënten. Bijvoorbeeld met een goed klachtafhandelingsproces. Met de formulieren van Diamond kunt u snel en overzichtelijk inzicht krijgen in waar het mis gaat en hoe dit kan worden opgelost. Bovendien zijn alle formulieren van Diamond AVG compliant dus u voldoet direct aan alle vereisten.

Meer informatie of de handige gratis whitepaper downloaden?

Download whitepaper