Demo

In gesprek met een specialist

Overstappen naar een nieuw softwarepakket doe je niet zomaar. Daarom bieden we de mogelijkheid om eerst wat van onze alles-in-één formulieren oplossing te ervaren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan uw persoonlijke (online) demo van 30 tot 60 minuten aan. Binnen 1 werkdag nemen we contact met u op om de demo in te plannen.

Praat met specialisten met veel kennis over de toepassingen en mogelijkheden:

  • Krijg suggesties en tips over mogelijke toepassingen.
  • Krijg inzicht in de specifieke mogelijkheden van Diamond.
  • Ontvang een op maat gemaakte offerte na afloop van de demo.

Persoonlijke online demo

Ervaar nu hoe het werkt

De mogelijkheden om verbinding te maken met externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven zijn zeer uitgebreid. Sla gegevens onmiddellijk op in uw eigen systemen, zodra het formulier is verzonden. U stelt zelf in wanneer data acties uitgevoerd dienen te worden. Opgehaalde gegevens zijn te gebruiken voor het invullen van velden en via samenvoegvelden in verschillende tekstvelden te plaatsen.
Bekijk alle integratiemogelijkheden
Maak gebruik van uw eigen vertrouwde Excel formules. Ga zelfs een stap verder en integreer een bestaand Excel-bestand met alle benodigde formules om de berekeningen en lijsten te koppelen aan uw formulier. Iedere nieuwe Excel upload wordt vanzelf bijgewerkt in het formulier.
Diamond ondersteunt meerdere talen voor één formulier. Alle antwoorden van de verschillende talen kunnen in een bestand worden geëxporteerd. U heeft geen gedoe meer met het combineren van verschillende bestanden. De verschillende talen kun je natuurlijk zelf beheren. Dat is niet beperkt tot alleen de vragen, antwoordopties, hint en helpteksten. Zodat u ultieme focus op uw contacten heeft.
Of u nu enkele kleine wijzigingen moet aanbrengen of een formulier volledig moet reviseren, het risico om bestaande informatie te verliezen, leidt tot rommelige workflows en rapporten. Na elke bewerking slaat Diamond een nieuwe versie op, zodat ook de vorige versies beschikbaar blijven. En mooi meegenomen: er is meteen een reservekopie van het formulier. De kan, inclusief de volledige geschiedenis, op elk moment worden geraadpleegd. Maximale flexibiliteit voor u.
Volledige integratie binnen een specifiek bedrijfsproces dat echt uniek is voor uw organisatie en waar een standaardoplossing niet voldoet? Dan is het goed om te weten dat het Diamond team ruime ervaring heeft om extra functionaliteiten snel en betrouwbaar te ontwikkelen. Diamond biedt 100% upgradegarantie op de combinatie van extra functionaliteiten en updates van het standaardproduct.
Diamond kan on-premise, in de Cloud of bij een gecertificeerd Nederlands datacenter worden gehost. Het NL-based datacenter heeft een uitstekende backbone-verbinding en dat voldoet aan ISO 9001, 14001, 27001 en ISAE 3000/ SOC2 Type 1 certificering.