Diamond Online Forms Team Stand Up

Flexibele data-connector

Straight Through Processing

Wordt binnen uw organisatie gewerkt met meerdere systemen waarbij handmatig zaken worden overgetypt en gegevens niet goed worden uitgewisseld? Met de Diamond Forms, Flows & Docs data-connector kunt gegevens lezen uit en schrijven in databases, Excel-bestanden en interne of externe webservices en API’s. Met de beschikbare Diamond API kunt u formulieren vanuit uw omgeving maken, versturen en daarna de antwoorden ophalen. Zo integreert u feilloos alle processen, maakt u maximaal gebruik van gegevens en verlopen uw werkprocessen makkelijk, foutloos, snel én veilig.

Cases

Diamond is met zo goed als alle applicaties en databases te koppelen. U treft hier een overzicht van de eerder uitgevoerde integraties. Staat uw systeem er niet tussen? Geen zorgen, door de flexibele opzet is een koppeling vaak snel te configureren. Het Diamond team helpt u graag.

Back-office software

Verzekeringsplatformen

Externe databronnen

Betaalproviders

Authenticatie en ondertekening

Diamond Online Forms Team Presentation

Vraag het ons

Welke integratie heeft u nodig?

Bent u op zoek naar een volledige integratie binnen een specifiek bedrijfsproces dat uniek is voor uw organisatie en waar een een andere integratie of koppeling nodig is? Dan is het goed om te weten dat het Diamond team ruime ervaring heeft om deze snel en betrouwbaar te ontwikkelen. Waar mogelijk gebruiken we een bestaande oplossing. Na de integratie wordt de nieuwe koppeling uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat alles werkt en er geen data verloren gaat.