Depositphotos 283421610 Xl 2015

GGD Haaglanden

Efficiënt online aanmeldproces voor medisch specialisten

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Lees verder
Allianzmature Business Man Working Laptop While His Partners Looking Business Results Office

Allianz

Veilige en efficiënte onboarding van tussenpersonen

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Istock 973899490

Markel Insurance

Gestructureerde interne processen met online formulieren

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Polaris Happy Young Business People Standing Office Looking Forward Success Office

Polaris Assuradeuren

Optimaal en persoonlijk naverrekeningsproces

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
NIVRE1

NIVRE

Alle mogelijke papieren formulieren in een handomdraai online

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond Forms, Flows & Docs. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder