Flexibel en aanpasbaar

Generiek en specifiek toepasbaar

Diamond verbetert niet alleen de algemene bedrijfsvoering maar is zeer geschikt in branchespecifieke toepassingen zoals: ​​

Volledig te vormen naar uw wensen en eisen

In Diamond past u sjablonen toe om e-mails, formulieren en documenten volledig in uw eigen brand styling op te maken. Met de standaard sjablonen en elementen van Diamond maakt u uw eigen polis of offerte aanvragen en documenten in een handomdraai.

Maak verbinding met externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven met de Diamond data connector. Door te verbinden met uw eigen databases slaat u formulier gegevens onmiddellijk op in uw eigen systemen.

Genereer Word en PDF documenten met ingevulde formulier gegevens, opgemaakt met uw eigen Word documenten als sjabloon. Ook voorwaardelijke tabellen kunnen worden toegevoegd in sjablonen, om perfect aan te sluiten bij iedere unieke relatie.

Stel acties in om e-mails te verzenden en gegevens weg te schrijven naar de juiste systemen. Herhalende processen zoals het handmatig opmaken van bestanden en versturen van bevestigingen worden met Diamond volledig geautomatiseerd.

Creative Designers Working Project Together (1)

BRANCHETOEPASSINGEN

Automatiseer processen

Met Diamond Forms, Flows & Docs richt u soepele processen in waardoor medewerkers, klanten en leveranciers slimmer werken. Zo kan uw organisatie zich richten op de core business. Workflows gekoppeld aan online formulieren ondersteunt u hier nadrukkelijk in. De belangrijkste voordelen van Diamond Forms, Flows & Docs branche specifieke toepassingen:

  • Optimaliseer bedrijfsvoering met workflows
  • Koppel uw systemen en databases
  • Automatiseer e-mail berichten aan relaties
  • Genereer documenten in uw huisstijl

 

Onze klanten

MKB bedrijven en multinationals in diverse branches vertrouwen op Diamond

Allianz
TIAS
Ggdhaaglanden
Polaris
AIG
Alphatronmedical
Naktuinbouw
NPEX
WTW
Tbczuidholland
Finanxe
Meesman
Klap 2020
NIVRE
SVHW
Yoron