Brede toepassingen

Formulieren voor iedere branche

Pas de functionaliteiten van Diamond toe om bedrijfsprocessen te optimaliseren op een manier die perfect aansluit bij uw organisatie. Stel formulieren en workflows op in overeenstemming met de behoeften van uw branche.

Branche toepassingen

Door middel van algemene en branchespecifieke templates kan Diamond snel ingezet worden als oplossing binnen uw organisatie.

Hieronder enkele voorbeelden van algemene toepassingen:

Werkgeversverklaring

Stroomlijn processen

Een werkgeversverklaring is nodig als een geldverstrekker een beeld van de financiële situatie van uw medewerker nodig heeft. Met Diamond kunt u de formulieren zo inrichten dat invullen van de werkgeversverklaring gestroomlijnd en gemakkelijk verloopt.

SOLLICITATIEFORMULIER

Groei mee met de markt

De arbeidsmarkt staat de laatste jaren behoorlijk onder druk. Diamond stelt u organisatie in staat om de beste kandidaat te vinden en behandelen met behulp van de volgende functies:

  • condities en voorwaarden op vragen, vragensets en pagina’s
  • huisstijl per formulier, document en email template
  • diverse soorten reminders en escalaties
  • uitgebreide e-mailfunctionaliteiten
  • configureerbare Word / PDF documenten op basis van de gegeven antwoorden

KLACHTFORMULIER

Uitstekende klachtafhandeling

Als organisatie wilt u uiteraard de beste ervaring voor uw relaties en medewerkers. Bijvoorbeeld met een goed klachtafhandelingsproces. Met de formulieren van Diamond kunt u snel en overzichtelijk inzicht krijgen in waar het mis gaat en hoe dit kan worden opgelost. Bovendien zijn alle formulieren van Diamond AVG compliant dus u voldoet direct aan alle vereisten.

BEOORDELINGSFORMULIEREN

Beoordelingsgesprekken voorbereiden

De jaarlijkse beoordelingsgesprekken zijn een tijdrovende klus. U wilt dit binnen de tijd die u daarvoor heeft zo zorgvuldig mogelijk doen. Een beoordelingsformulier is dan een handig hulpmiddel. In Diamond hoeft u maar één keer een beoordelingsformulier te maken. Deze slaat u makkelijk op in uw eigen formulierenbibliotheek. U kunt het zo vaak als u wilt hergebruiken. Voor het gesprek stuurt u alle medewerkers eenvoudig een persoonlijke uitnodiging om het formulier vooraf in te vullen.

Verlos uw organisatie van papieren rompslomp, krijg meer inzichten en laat medewerkers handiger en sneller werken.

Ontdek hoe u alle voordelen van Diamond toepast om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Diamond voordelen

Onze klanten

MKB bedrijven en multinationals in diverse branches vertrouwen op Diamond

Allianz
TIAS
Ggdhaaglanden
Polaris
AIG
Alphatronmedical
Naktuinbouw
NPEX
WTW
Tbczuidholland
Finanxe
Meesman
Klap 2020
NIVRE
SVHW
Yoron