Succesvolle digitale transformatie met online formulieren

Ontdek hoe u met digitale formulieren de klanttevredenheid verhoogd, uw bedrijfsproces optimaliseert en u snel inspeelt op marktontwikkelingen. Daarbij bieden wij u enkele concrete voordelen en bewezen cases aan. 

Whitepaper highlight

Uw business voordelen met het gebruik van digitale formulieren

In deze whitepaper ontdekt u hoe digitale formulieren de klanttevredenheid verhoogd, uw bedrijfsproces optimaliseert en u snel inspeelt op marktontwikkelingen. Daarnaast bevat het whitepaper enkele concrete voordelen en bewezen klantcases. 

Whitepaper digitale transformatie

Download nu! Doe er je voordeel mee, veel leesplezier!

Download

Handige whitepaper

Het verhaal van

GGD Haaglanden

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Lees verder
Medische formulieren
Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg

Meer informatie met een handige whitepaper?

Wij begrijpen dat de keuze voor een formulier en workflow management tool niet van de ene op de andere dag gemaakt is.
Download onze handige gratis whitepaper met bewezen klantcases en maak een weloverwogen keuze.
Liever direct contact? Bel 085 042 00 71 of stuur een WhatsApp

Download whitepaper