Flexibel en aanpasbaar

Generiek en specifiek toepasbaar

Diamond verbetert niet alleen de algemene bedrijfsvoering maar is zeer geschikt in branchespecifieke toepassingen zoals: ​​

Met onze algemene en branchespecifieke templates kan Diamond snel ingezet worden als oplossing binnen uw organisatie.

Hieronder enkele voorbeelden van algemene toepassingen:

Werkgeversverklaring

Stroomlijn processen

Een werkgeversverklaring is nodig als een geldverstrekker een beeld van de financiële situatie van uw medewerker nodig heeft. Met Diamond kunt u de formulieren zo inrichten dat invullen van de werkgeversverklaring gestroomlijnd en gemakkelijk verloopt.

SOLLICITATIEFORMULIER

Groei mee met de markt

De arbeidsmarkt staat de laatste jaren behoorlijk onder druk. Diamond Online Forms stelt u organisatie in staat om de beste kandidaat te vinden en behandelen met behulp van de volgende functies:

  • condities en voorwaarden op vragen, vragensets en pagina’s
  • huisstijl per formulier, document en email template
  • diverse soorten reminders en escalaties
  • uitgebreide e-mailfunctionaliteiten
  • configureerbare Word / PDF documenten op basis van de gegeven antwoorden

KLACHTFORMULIER

Uitstekende klachtafhandeling

Als organisatie wilt u uiteraard de beste ervaring voor uw relaties en medewerkers. Bijvoorbeeld met een goed klachtafhandelingsproces. Met de formulieren van Diamond kunt u snel en overzichtelijk inzicht krijgen in waar het mis gaat en hoe dit kan worden opgelost. Bovendien zijn alle formulieren van Diamond AVG compliant dus u voldoet direct aan alle vereisten.

BEOORDELINGSFORMULIEREN

Beoordelingsgesprekken voorbereiden

De jaarlijkse beoordelingsgesprekken zijn een tijdrovende klus. U wilt dit binnen de tijd die u daarvoor heeft zo zorgvuldig mogelijk doen. Een beoordelingsformulier is dan een handig hulpmiddel. In Diamond hoeft u maar één keer een beoordelingsformulier te maken. Deze slaat u makkelijk op in uw eigen formulierenbibliotheek. U kunt het zo vaak als u wilt hergebruiken. Voor het gesprek stuurt u alle medewerkers eenvoudig een persoonlijke uitnodiging om het formulier vooraf in te vullen.

Onze klanten

Diamond wordt gebruikt door

Allianz
TIAS
Ggdhaaglanden
Polaris
AIG
Alphatronmedical
Naktuinbouw
NPEX
WTW
Tbczuidholland
Finanxe
Meesman
Klap 2020
NIVRE
SVHW
Yoron

Voor iedere organisatie

Flexibele en aanpasbare formulieren software die aansluit bij iedere organisatie.

Ruim 15 jaar geleden realiseerden we met een verre voorouder van Diamond Online Forms ons eerste online formulier. 

Om succesvol te blijven moeten bedrijven in staat moeten zijn om zich snel aan te passen aan sterk veranderende klantvragen. Diamond Online Forms is daarom flexibel en aanpasbaar voor iedere branche.

Zeker 50 klanten hebben we mogen helpen met online formulieren. Elke klant is anders. Elke klant vraagt een andere aanpak. En krijgt die ook.