Digitaliseer werkbonnen

Met Diamond vereenvoudigd en optimaliseert u werkprocessen. Dankzij onze gebruiksvriendelijke interface met unieke functies en componenten gaat u snel aan de slag om eenvoudig formulieren voor werkbonnen, inspecties en registraties op te zetten. De juiste keuze maken voor uw organisatie? Ontdek de mogelijkheden met een gratis online demo!

Online demo

Informatie en opnames voor opdrachten zoals werkbonnen wordt veelal op locatie verzameld met behulp van papieren formulieren. Deze gegevens moeten later weer overgenomen worden in eigen systemen en ter akkoord of aanvulling teruggestuurd naar de klant om een werkbon op te stellen. Met digitale formulieren waarop controles en automatische acties worden toegepast is dit hele proces om te zetten naar één heldere, overzichtelijke workflow voor digitale werkbonnen.

Digitaliseer werkbonnen en instructies

Diamond biedt geavanceerde functies voor het opstellen van formulieren voor werkbonnen, opnames en inspecties. De acties en koppelingen van Diamond zijn volledig aanpasbaar, zodat u de formulieren en workflows precies kunt afstemmen naar uw behoeften.

 • Stel automatische mailacties in die starten nadat uw werknemer of klant het formulier heeft verstuurd.
 • Automatiseer complexe calculaties binnen formulieren om fouten en discussies over berekeningen te voorkomen.
 • Scan barcodes met de camera van een telefoon of tablet direct in formulieren voor werkbonnen.
 • Laat formulier gegevens ophalen en wegschrijven naar uw eigen systemen en databases.
 • Stel automatische controles en validaties in op gegevens voor werkbon formulieren.
Werkbonnen Formulier Met Barcode
Functionaliteiten

Unieke functionaliteiten voor al uw uitdagingen

Met de uitgebreide functies van Diamond is het doorlopen van inspecties en werkinstructies zo geregeld. Bekijk de kenmerken van Diamond die uw processen versnellen.

Data uitwisseling met andere software

De mogelijkheden om verbinding te maken met externe bronnen om gegevens op te halen of te schrijven zijn zeer uitgebreid. Sla gegevens onmiddellijk op in uw eigen systemen, zodra het formulier is verzonden. U stelt zelf in wanneer data acties uitgevoerd dienen te worden. Opgehaalde gegevens zijn te gebruiken voor het invullen van velden en via samenvoegvelden in verschillende tekstvelden te plaatsen.
Bekijk alle integratiemogelijkheden

Excelformules en -bestanden voor complexe berekeningen

Maak gebruik van uw eigen vertrouwde Excel formules. Ga zelfs een stap verder en integreer een bestaand Excel-bestand met alle benodigde formules om de berekeningen en lijsten te koppelen aan uw formulier. Iedere nieuwe Excel upload wordt vanzelf bijgewerkt in het formulier.

Flexibele routering na invullen

Na het invullen van een formulier kunt u de routering naar uw relaties of medewerkers op een intelligente manier inrichten. Maak de uit te voeren acties afhankelijk van de gegeven antwoorden op de vragen en gebruik de antwoorden als parameters in teksten van e-mail en documenten.

Genereer documenten van gegevens

Genereer Word en PDF documenten met ingevulde formulier gegevens, opgemaakt met uw eigen Word documenten als sjabloon. Ook voorwaardelijke tabellen kunnen worden toegevoegd in sjablonen, om perfect aan te sluiten bij iedere unieke relatie.

Barcodes scannen in formulieren

Gebruik het barcode component om gebruikers direct in een formulier barcodes te laten scannen, door simpelweg de telefoon, tablet of pc camera te gebruiken. Vergemakkelijk het identificeren van verschillende objecten, complexe reeksen overtypen of lange lijsten doorzoeken is hiermee verleden tijd. 

Digitaal ondertekenen via Scrive

We ondersteunen het digitaal ondertekenen via Scrive, een betrouwbare SaaS leverancier waarmee we een partnership hebben gesloten. De op blockchain gebaseerde software voldoet aan alle belangrijke wetten inzake elektronische handtekeningen en gegevensprivacy, inclusief eIDAS, GDPR, ESIGN en UETA.

Werkbon Inventarisatie Formulier

Versimpel registraties voor ieder proces

De unieke features van Diamond maken het uitvoeren van controles sneller en makkelijker. Met calculaties direct in het formulier, automatisch genereren van documenten en versturen van e-mails, en de rechtsgeldige digitale ondertekening is Diamond ideaal te gebruiken voor:

 • Digitale werkbonnen en werkinstructies
 • Opnameformulieren en rapporten
 • Inspectie formulieren
 • Keuringsformulieren
 • Registratie formulieren
 • Kwaliteitsborging 
 • Inventarisatie formulieren

De functionaliteiten van Diamond zelf ervaren?

Wij begrijpen dat de keuze voor een formulier en workflow management tool niet van de ene op de andere dag gemaakt is.
Met onze vrijblijvende gratis demo ervaart u de oplossing van Diamond zelf.
Liever direct contact? Bel 085 042 00 71 of stuur een WhatsApp

Online demo
Diamond workflow)

Diamond workflow tools

Optimaliseer uw werkbon processen, zet handmatige stappen om naar automatische flows met controles en validaties.

Lees verder
Diamond document generator)

Diamond document generator

Genereer werkbon bestanden van formulier gegevens en vragen, bepaal de styling met eigen templates.

Lees verder

Whitepaper

Download nu onze whitepaper

De keuze voor nieuwe werkbon software is niet zomaar gemaakt. Maak een weloverwogen beslissing met een handige whitepaper, gebruik de checklists tips en bewezen klantcases om uw selectie voor digitale werkbonnen te maken.

Ga volledig digitaal en verhoog de loyaliteit van uw relaties, speel snel in op marktontwikkelingen, optimaliseer uw werkbon processen, werk efficiënter en voldoe met gemak aan alle compliance regels. Download nu onze gratis whitepaper.

Whitepaper workflow managment

Meer informatie of een demo?

Bel 085 042 00 71 of stuur een WhatsApp

Online demo