Digitale formulieren

Wilt u digitale formulieren laten maken? Ontdek nu hoe u met digitale formulieren uw bedrijfsproces optimaliseert en hoe u sneller inspeelt op marktontwikkelingen. Daarbij bieden wij u in onze whitepaper ook enkele concrete voordelen en praktijkvoorbeelden aan. Veel leesplezier!

Download whitepaper

In bijna alle organisaties spelen formulieren een belangrijke rol. Helaas werken veel organisaties nog met papieren formulieren. Slimme digitale formulieren zijn dé oplossing om voor alle soorten branches en processen snel een digitale slag te maken.

Digitale formulieren die passen bij úw behoefte

We kennen het allemaal als gebruiker: weer die onhandige papieren formulieren die geprint, ingevuld, gescand en opgestuurd moeten worden. Om door een medewerker handmatig over te typen met mogelijke fouten en extra werk. Dan volgt de opvolging van ontbrekende of verkeerd ingevulde informatie. En daarna kan het hele circus weer opnieuw beginnen. 

Frustrerend en tijdrovend voor alle betrokken partijen. Toch wordt er vreemd genoeg nog veel gebruik gemaakt van papieren formulieren in plaats van digitale formulieren. Bijvoorbeeld bij

  • inschrijvingen,
  • gestructureerde documenten,
  • declaraties,
  • checklists,
  • naverrekeningen,
  • en evaluaties.

Deze administratieve en logistieke processen kunnen veel efficiënter worden ingericht. In zulke situaties is het digitaliseren van de papieren formulieren en de bijbehorende processen dé oplossing.

Digitale Offerte Formulieren

Kies voor de digitale formulieren van Diamond

Digitale formulieren zijn een oplossing om voor alle soorten branches en processen snel een digitale slag te maken. Via workflow en business process management kan deze formulieren software uw bedrijfsproces volledig digitaliseren.

De digitale formulieren oplossing van Diamond biedt daarnaast veel extra opties. 

  • workflow en automatisering tools
  • document generatie
  • digitale handtekeningen 
  • business process management

Hiermee kunnen de slimme digitale formulieren uw bedrijfsproces volledig digitaliseren. Verbeter met Diamond de doorlooptijd van uw hele keten en behaal nog betere financiële opbrengsten voor uw bedrijf!

Whitepaper

Download nu onze whitepaper

Met Diamond Forms, Flows & Docs maakt u op een laagdrempelige manier slimme digitale formulieren in uw eigen huisstijl. Met de gebruikersvriendelijke drag-en-drop interface en de vele, unieke functies gaat Diamond verder dan andere oplossingen.

Ga volledig digitaal en optimaliseer uw processen, werk efficiënter en voldoe met gemak aan alle compliance regels. De beste keuze maken voor uw online formulieren? Download nu onze gratis whitepaper.

Whitepaper workflow managment

Meer informatie of een demo?

Bel 085 042 00 71 of stuur een WhatsApp

Online demo