Hartelijk dank

Hartelijk dank voor uw interesse in onze whitepaper 'Succesvolle digitale transformatie met online formulieren'.

Er is naar u een e-mail gestuurd waar de whitepaper als PDF is bijgevoegd. Hopelijk sluit de content aan op uw verwachtingen.

Heeft u op dit moment dringende vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen via +31 6 28 23 42 95 of nathanael.buwalda@fenetre.nl.

 

Om u te bedanken voor uw interesse bieden wij u graag deze gratis tool aan! Met de Fenêtre Capture Tool maakt u gemakkelijk schermafbeeldingen en opnames, en voegt u annotaties zoals teksten, pijlen en blurs toe om daarna snel via Teams te delen.

Download de gratis tool

Whitepaper digitale transformatie

Het verhaal van

NIVRE

NIVRE is gestart met alleen het afnemen van toetsen via Diamond formulieren. Enthousiast geworden over de uitgebreide mogelijkheden en gemak zelf formulieren te maken, zijn daarna in een rap tempo de verschillende aanvraagformulieren voor een NIVRE-registratie, PE-punten en klachten toe gaan voegen.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

GGD Haaglanden

GGD Haaglanden maakt met Diamond Forms, Flows & Docs flexibele formulieren voor het persoonlijk uitnodigen van eigen professionals voor relevantie bijeenkomsten en de registratie van aanwezigen. Met Diamond publiceren ze deze zonder IT ondersteuning op de website. Dat werkt!

Lees verder
Medische formulieren
Het verhaal van

Allianz

Voor Allianz is het voldoen aan de interne veiligheidseisen van cruciaal belang. Het veilig opslaan en uitwisselen van gegevens gaf de doorslag om voor Diamond Forms, Flows & Docs te kiezen.

Lees verder
Form software Allianz
Het verhaal van

Markel Insurance

Markel Insurance gebruikt de formulieren met automatische acties van Diamond Forms, Flows & Docs om processen efficiënter te laten verlopen. Het aanvragen, opstellen en aanpassen van offertes verloopt soepel en zonder arbeidsintensieve handmatige behandeling. Dat bespaart tijd en geld.

Lees verder
Insurance forms software
Het verhaal van

Polaris Assuradeuren

Polaris Assuradeuren gebruikt Diamond formulieren om het naverrekeningsproces met haar relaties zo optimaal mogelijk in te richten. De uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke uitnodigingen, vooraf ingevulde formulieren en automatische herinneringen maakte de keuze voor Diamond Forms, Flows & Docs makkelijk.

Lees verder
Naverrekening Proces Overleg