Voldoe aan de hoogste veiligheidseisen en compliance

Voldoen aan hoge veiligheids- en compliance eisen speelt een steeds grotere rol in organisaties. Veiligheid en wet- en regelgeving zijn belangrijke uitgangspunten van Diamond Forms, Flows & Docs. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download gratis onze whitepaper met handige tips en bewezen klantcases.

Download whitepaper
Digitaal formulier compliance

Compliance

Snel en zorgeloos aan de slag

De Diamond Forms, Flows & Docs software is veilig en voldoet aan moderne compliance eisen. Inkoop-, ICT en compliance afdelingen zullen tevreden zijn met de ondersteuning. Hierdoor kan uw organisatie kan zo snel en zorgeloos aan de slag.

Digitaal formulier AVG

Informatiebeveiliging

Hoge beveiligingstandaarden

Wij werken conform de hoogste standaarden om de data van ons en onze klanten veilig te houden. Jaarlijkse worden audits uitgevoerd door onafhankelijke externe partijen om de beveiligingsstandaarden te controleren.

Fenêtre B.V., ontwikkelaar van Diamond, is ISO-27001 gecertificeerd. 

Iso 1200X Breed

Wet- en regelgeving

Voldoe aan alle AVG vereisten

Wanneer u een online formulier maakt en publiceert met als doel persoonlijke informatie te verzamelen bent u verplicht zich te houden aan lokale, Amerikaanse en/of Europese regelgeving voor de bescherming van persoonsgegevens. Met de privacy-instellingen van Diamond voldoet u aan alle vereisten.

  • Categorisering van velden en formulieren.
  • 100% gegevensverwijdering.
  • Automatische periodieke verwijdering van ingevoerde gegevens.
Diamond digitale formulieren

Gegevensversleuteling

Veilig gegevens opslaan en uitwisselen

Alle Diamond formulieren en reacties worden versleuteld en onleesbaar opgeslagen. Het versleutelen gebeurt automatisch én op de achtergrond. Onmerkbaar. Standaard.

Daarnaast worden alle uitgaande e-mails, zoals uitnodigingen, herinneringen en bevestigingen versleuteld verstuurd. Zo zorgen we ervoor dat uw communicatie niet door anderen gelezen kan worden.

Gecertificeerd datacentrum

Flexibele en compliant hosting

De hosting opties van Diamond zijn flexibel. Of het nu single-tenant of multi-tenant is, via onze eigen cloud of een externe cloud zoals Azure of Amazon of in uw eigen omgeving: alle variaties zijn mogelijk. Zelfs het hybride hosting model met deelhosting in de cloud en de privacygevoelige informatie in uw eigen omgeving wordt gehost is geen probleem. Onze eigen cloud staat bij een professioneel datacenter in Nederland dat voldoet aan de juiste certificeringen en met uitstekende backbone verbindingen. Wij bieden hiermee de mogelijkheid te kiezen voor de oplossing die bij ú past.

Functionaliteiten

Door deze functionaliteiten voldoet u aan de hoogste veiligheidseisen

Categoriseren van velden en formulieren volgens AVG standaard

Met de privacy-instellingen van Diamond kunt u zelf categorieën voor gegevensclassificatie van uw organisatie maken en beheren. Zo zijn persoonlijke gegevens gemakkelijker te vinden.

100% gegevensverwijdering

Wanneer reacties of relaties worden verwijderd, worden die gegevens permanent verwijderd. Met deze 100% gegevensverwijdering voldoet Diamond aan erkende internationale standaarden.

Reacties automatisch verwijderen

Diamond beschikt over de instelling dat invulde gegevens automatisch worden verwijderd

Formulieren en reacties versleuteld en onleesbaar bewaren

Alle Diamond formulieren en reacties worden standaard versleuteld en onleesbaar bewaard. Het versleutelen gebeurt automatisch op de achtergrond.

Volledig versleuteld e-mails verzenden

E-mailberichten worden versleuteld verzonden. Privacygevoelige en vertrouwelijke e-mailberichten zijn alleen in te zien door degene voor wie het bericht bedoeld is.

Flexibele hosting

Diamond kan on-premise, in de Cloud of bij een gecertificeerd Nederlands datacenter worden gehost. Het NL-based datacenter heeft een uitstekende backbone-verbinding en dat voldoet aan ISO 9001, 14001, 27001 en ISAE 3000/ SOC2 Type 1 certificering.

Inloggen via Twee-Factor Authenticatie

Om ongeoorloofde toegang tot Diamond te voorkomen kan gebruik gemaakt worden van Twee-Factor Authenticatie (2FA) via de gangbare authenticator apps van Google en Microsoft. Eenmaal gekoppeld aan Diamond, geeft de app een constant wisselende reeks codes weer, die gebruikt kunnen worden om in te loggen.

Pen tested software

Een aantal keer per jaar wordt Diamond gepentest. Tijdens de pentest proberen legale hackers toegang te krijgen tot Diamond. Zij brengen het beveiligingsniveau in kaart en geven inzicht in zwakke plekken en risico’s binnen de applicatie, de netwerken en systemen. Zodat we gerichte maatregelen kunnen nemen. Diamond wordt ook maandelijks aan een automatische Intruder© pentest onderworpen.

Keuzevrijheid in iDIN, DigiD en eHerkenning identificatiemethoden

Op uw verzoek koppelen we Diamond aan iDIN, eHerkenning en DigiD om de identiteit van uw relatie vast te stellen. Met deze ruime keuze aan inlogmiddelen maakt u het gebruik van uw online formulieren  laagdrempelig en klantvriendelijk.

Gebruikersbeheer

Compliance regels van uw organisatie naleven

Compliance valt of staat met de juiste organisatorische inrichting. Diamond maakt dit makkelijk voor u. Met het uitgebreide gebruikersbeheer, kunt u uw medewerkers precies die rechten en rollen geven die ze nodig hebben. En als er iets binnen uw organisatie verandert past u deze net zo makkelijk weer aan. Zo kunt u direct inspelen op wijzigingen.

Om ongeautoriseerd toegang tot Diamond te voorkomen, kunt u voor alle gebruikers twee-factor authenticatie aanzetten. Deze extra beveiligingslaag is ontworpen om ervoor te zorgen dat anderen geen toegang hebben tot Diamond, zelfs als een gebruikersnaam en wachtwoord toch in verkeerde handen valt.

Digitaal formulieren software

Nederlandse standaarden

Relaties digitaal identificeren

Uw relaties zijn gewend om hun zaken online te regelen. Om fraude te voorkomen is het belangrijk dat u de identiteit van uw relaties met zekerheid kunt vaststellen. Helaas is online identificeren of inloggen door regelgeving juist ingewikkeld en tijdrovend. Doordat Diamond koppelingen kan leveren voor verschillende Nederlandse online verificatiediensten zoals IDIN, biedt u uw relaties gemak met een veilige én snelle digitale identiteitscontrole.

Diamond digital forms
Flexibilty
Flexibiliteit
Flexibele software die aansluit bij uw snelheid en organisatie

Gebruikt u veel verschillende soorten formulieren binnen uw organisatie? Worden dezelfde gegevens door verschillende afdelingen en medewerkers in diverse systemen ingevoerd en gebruikt? Dan zijn de digitale formulieren met workflow van Diamond Forms, Flows & Docs dé oplossing voor uw organisatie.

Lees verder >
Time management
Efficiëntie
Laat uw organisatie efficiënter werken

Is uw organisatie veel tijd kwijt door overtypen, corrigeren en informatie opzoeken? Worden papieren lijstjes of Excel-bestanden in een doolhof van mappen op uw bedrijfsnetwerk of in persoonlijke e-mailboxen bewaard? Worden dezelfde standaard stappen veelvuldig handmatig uitgevoerd? Met Diamond Forms, Flows & Docs zorgt u voor een efficiëntere bedrijfsvoering met digitale formulieren en geautomatiseerde processen via workflows die vóór u werken.

Lees verder >
Loyalty
Loyaliteit
Verhoog loyaliteit, uitstraling en gebruikerservaring

Moet u uw relatie ouderwetse en onhandige (papieren) formulieren laten invullen en duurt antwoorden lang? Diamond Forms, Flows & Docs toont uw relatie op maat gesneden formulieren met automatische e-mails en documenten in uw huisstijl.

Lees verder >
Time-to-market
Time-to-market
Bespaar kostbare tijd en speel snel in op marktontwikkelingen

Wilt u direct kunnen inspelen op veranderingen in de markt? Met Diamond Forms, Flows & Docs kunt u meteen aan de slag, zonder hoge investeringen. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download gratis onze whitepaper met handige tips en bewezen klantcases.

Lees verder >
Optimalisation
Optimalisatie
Maak effectiever gebruik van bestaande systemen en gegevens

Wordt binnen uw organisatie gewerkt met meerdere losse systemen of databanken die niet goed met elkaar communiceren? Wilt u uw processen integreren en effectiever gebruik maken van uw gegevens en applicaties? Pas zelf de uitgebreide integratie mogelijkheden van Diamond toe. De beste keuze maken voor uw organisatie? Download gratis onze whitepaper met handige tips en bewezen klantcases.

Lees verder >

Meer informatie of een demo?

Bel 085 042 00 71 of stuur een WhatsApp

Online demo